VIDEO ⟩ Netālu no Rīgas HES kravas auto saplacina vieglo automašīnu (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Trešdien, 7. decembrī, netālu no Rīgas HES kravas auto burtiski saplacināja vieglo automašīnu, liecina sociālajos tīklos publiskotā informācija.

Negadījuma aculiecinieki stāsta, ka vieglais auto esot nobraucis no ceļa. Uzreiz pēc tam sekojis kravas auto, kas pēc nobraukšanas no ceļa braucamās daļas uzkrita virsū vieglajam auto.

Vieglā spēkrata vadītājs paša spēkiem esot ticis laukā no saspiestā transportlīdzekļa.

Valsts policija portālu TVNET informēja, ka vakar, 7. decembrī, ap plkst. 21.20 Ķekavas novadā, lokveida krustojumā kravas automašīna sadūrās ar vieglo automašīnu "Škoda", nobrauca no ceļa braucamās daļas un kravas automašīna uzkrita vieglajai automašīnai "Škoda".

Ceļu satiksmes negadījumā cieta viena persona, kura tika nogādāta medicīnas iestādē. Valsts policija par notikušo ir uzsākusi administratīvā pārkāpuma procesu.

Kā zināms pēdējās dienās daudzviet Latvijā intensīvi snieg, kā rezultātā pamatīgi apgrūtināti braukšanas apstākļi.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC) ziņo, ka sākot ar ceturtdienas pēcpusdienu, Latvijas rietumu daļā gaidāms ļoti stiprs sniegs un līdz piektdienas, 9. decembra, nakts otrajai pusei vietām sniega sega pieaugs par 10-14 cm.

Brīžiem snigšanas laikā redzamība pasliktināsies līdz 500-1000 m. Ceļi un ietves būs slideni.

Esi gatavs, ka ļoti stipra snigšana plašās teritorijās traucēs transporta kustību uz ceļiem un dzelzceļiem, gaisa satiksmi, kā arī gājēju pārvietošanos u.c. āra aktivitātes. Pārvietojoties pa ceļiem, esi ļoti uzmanīgs, ieplāno ilgāku laiku.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu