"Viņš ir pagātne." Mančestras "United" treneris komentējis Ronaldu sāgu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas slavenā kluba Mančestras "United" galvenais treneris nīderlandietis Ēriku ten Hāgs komentējis portugāļu futbolista Krištianu Ronaldu sāgu.

"United" un Ronaldu pēc abpusējas vienošanās novembra nogalē pārtrauca sadarbību septiņus mēnešus pirms līguma beigām.

Mančestras kluba vadības ieskatā Ronaldu pārkāpa līguma nosacījumus, kritizējot komandu skandalozajā intervijā ar TV personību Pīrsu Morganu.

Pirmo reizi situāciju komentējis ten Hāgs, kuram bija domstarpības ar Ronaldu. Futbolists intervijā izteicās, ka viņš savu bijušo treneri neciena.

"Viņš ir prom, un tā ir pagātne. Tagad mēs virzāmies uz priekšu un raugāmies nākotnē," kluba mājaslapā intervijā citēts "United" stūrmanis.

Turpinājumā viņš sīkāk nekomentēja situāciju ap Ronaldu, taču starp rindām bija nolasāms vēstījums par komandas spēlētāju attieksmi, kas varbūt ir attiecināms arī uz slaveno portugāļu futbolistu.

"Primāri mēs meklējam futbolistus ar spējām. Tomēr arī cilvēcība ir faktors, ko nedrīkst novērtēt par zemu," norādīja ten Hāgs.

"Ģērbtuvē ir nepieciešami pareizie raksturi, lai ne tikai uzvarētu spēlēs, bet arī izcīnītu trofejas," piebilda treneris.

Šajā sezonā Anglijas premjerlīgā Ronaldu laukumā izgājis 10 mačos, izceļoties tikai ar vienu vārtu guvumu.

Ronaldu ar Portugāles izlasi Pasaules kausā Katarā sasniedzis ceturtdaļfinālu, taču astotdaļfinālā slavenais futbolists palika rezervē, kamēr viņa aizstājējs Gonsālu Ramušs pārsteidza, izceļoties ar trīs gūtiem vārtiem jeb "hat trick".

Portugāle sestdien, 10. decembrī, ceturtdaļfinālā cīnīsies pret Maroku.

Ārzemju medijos izskanējušas baumas, ka Ronaldu karjeru turpinās Saūda Arābijā, saņemot milzīgu atalgojumu, taču futbolists noliedzis šādu informāciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu