Sievas pēc izvēles. Noziedznieces pēc iespējas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Četru narkokarteļa darboņu sievas, kuras iepriekš absolūti nav uztraucis jautājums par naudas izcelsmi ekskluzīva dzīvesveida nodrošināšanai, saskaras ar skarbo realitāti – dzīvesbiedri nokļūst aiz restēm, savukārt viņām jāapvieno spēkus, lai cīnītos pret detektīviem, kas tā vien alkst izdibināt, no kurienes īsti šīm ģimenēm nākusi nauda, kā arī – lai vienkārši izdzīvotu uz ielas. Situāciju vienkāršāku nepadara fakts, ka dāmas viena otru ienīst, savukārt viņu vīri iekrituši… par Maiami narkobarona aptīrīšanu.

Amerikāņu sitkoms “Strādājošās sievietes” (‘Til Jail Do Us Part/ Armas de mujer, 2022) sadarbībā ar HBO no decembra sākuma skatāms "LMT Viedtelevīzijā".

Seriāls oriģināli tika uzņemts spāņu valodā ar mērķi iekarot Dienvidamerikas tirgu, taču vienlaikus arī tika dublēts angliski. Galvenajās lomās – galvenokārt spāniski runājošās valstīs labi pazīstamas aktrises, tostarp vairāku prestižu balvu laureāte Keita de Kastiljo (Kate del Castillo), puertorikāņu izcelsmes aktrise un dziedātāja Roselīna Sančesa (Roselyn Sánchez), kā arī citi Dienvidamerikas aktieri, tostarp Čīles ziepju operu zvaigzne Matiass Novoa (Matías Novoa).

“Noteikti noskaties! Pateicoties galveno varoņu izcilam sniegumam, seriāls “Strādājošās sievietes” veikli iejauc smieklus starp arvien jaunām un jaunām drāmām sieviešu kompānijā, kur neviena otru neuztver kā draudzeni, bet ir spiestas apvienoties dīvainā aliansē,” raksta portāls "Decider".

Serāla “Strādājošās sievietes” treileris:

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu