Sestdienas horoskops: 10.12.

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Ziemassvētki
Ziemassvētki Foto: unsplash.com

Kas tevi sagaida šodien, 10.12?

AUNS

Šodien pievērsies mājas darbiem. Jātīra, jākārto, jāuzpoš. Var gan rasties diskusijas ar mājiniekiem, kas darāms uzreiz un kas var pagaidīt. Mēģini rast kompromisu. Nav jau tikai viens viedoklis – vispareizākais.

VĒRSIS

Sabiedriskā dzīve sniegs daudz prieka – ballītes un kultūras pasākumi būs izdevušies. Attiecību jomā kaislības un piedzīvojumi, taču sargi privāto dzīvi no citu iejaukšanās.

DVĪŅI

Kopā ar ģimeni apdariet mājas darbus un apmeklējiet pasākumus. Jāpievēršas arī sirdslietu tēmai: pašā sirds stūrītī siltas jūtas un ilgas pēc mīļuma.

VĒZIS

Patīkamas tikšanās ar draugiem un vērtīga domu apmaiņa. Jāparūpējas arī par radinieku labsajūtu un jāpalutina ģimene. Sirsnīga un omulīga diena.

LAUVA

Lieliska atpūta kopā ar draugiem, izbaudot ziemas priekus: dodies slēpot, braukt ar sniega dēli, slidot, kaut vai mežā savelt sniegavīru. Daudz pozitīvu emociju.

JAUNAVA

Sirdslietās kaislības un aizraujoši piedzīvojumi. Brīvajiem ļaudīm jāsapošas un jādodas sabiedrībā – iespējama kāda intriģējoša tikšanās. Garlaicīgi nebūs.

SVARI

Atvēli laiku mīļotām nodarbēm un pasākumiem, kas vairo dzīvesprieku. Svarīgi ieklausīties bērnu vēlmēs un tās respektēt. Mājās sirsnīga un omulīga gaisotne.

SKORPIONS

Patīkamas tikšanās ar draugiem un sportiski pasākumi. No sabiedriskām aktivitātēm gūsi pozitīvisma un enerģijas devu. Vakarā romantiskas noskaņas sveču vai kamīna gaismā.

STRĒLNIEKS

Pievērsies saimnieciskiem darbiem, apciemo vai uzaicini ciemos radiniekus. Pasākums savējo lokā izdosies lieliski. Attiecībās iespējamas pārmaiņas un jaunas vēsmas.

MEŽĀZIS

Gādā par mieru un sirsnību attiecībās ar mājiniekiem, nevajag iesaistīties sadzīviskos strīdiņos. Sirdslietās svarīga garīgā saskaņa un līdzīga izpratne par dzīves vērtībām.

ŪDENSVĪRS

Pēc spraigās darba nedēļas mierīgi jāatpūšas. Privātajā dzīvē sirdī siltas emocijas, un brīvajiem ļaudīm var atklāties kādas slepenas simpātijas. Sarīko romantisku tikšanos.

ZIVIS

Diena piemērota sabiedriskām aktivitātēm un kultūras pasākumiem. Iegūsi cilvēku simpātijas: kādam viegls flirts, kādam sirdslietu piedzīvojumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu