"Es atspēkošu melus, kas par mani ir izplatīti." Liene Kiviča atklāj, par ko būs viņas grāmata (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ lienekivica

Viesojoties sava vīra Andra Kiviča "Youtube" raidījumā "No Bullshit Experience", Liene Kiviča dod ieskatu, par ko būs viņas grāmata, kas pavisam drīz nāks klajā.

"Grāmatai ir palikusi tikai aste. Tas vienmēr ir grūtākais posms, ņemot vērā to, ka tā ir mana pirmā grāmata, gribas, lai viss ir perfekti.

Es būtu ļoti laimīga, ja izdotos šogad, bet paskatīsimies, no kuras puses vējš pūtīs."

Vaicāta, par ko būs grāmata, viņa atbild: "Grāmata būs par vispirms par manu dzīvi. Es pierakstu atmiņas, kā man ir gājis. Un ka patiesībā vienmēr nav bijis tik vienkārši. Tad es stāstīšu par savu sievišķo pasauli, par veselību, kas ļoti interesē sievietes. Piemēram, par to, kā zaudēt lieko svaru, būt labā formā, kā pacelties kā fēniksam no pelniem, kad tev ir gājis tā, ka gribētos nomirt un atdot galus.

Lūk, tā būs tāda iedvesmas grāmata. Es gribētu, lai sievietes mācās no manām kļūdām, nevis pašas no savām.

Es izklāstīšu savu dzīves gājumu, lai visi, kurus interesē, zina, kā tad ir bijis patiesībā."

Būšot arī nodaļa par vīriešiem. "Jā, šāda nodaļa būs, jo es uzskatu, ka tik daudz ir samelots un safantazēts, ka cilvēkiem ir jāzina, kā tad ir patiesībā."

"Slavenības. Bez filtra" šajā vasarā Liene teica: "Ir tikai divi cilvēki, kuriem līdz galam kaut kas nepatīk mūsu dzīvē. Es vārdā nesaukšu, par to visu uzzināsiet grāmatā."

"Es atspēkošu melus, kas par mani ir izplatīti.

Manas grāmatas galvenā doma ir - kaut vai gaidīt 38 gadus, līdz tu satiec savu īsto un vienīgo cilvēku, to mīlestību. Tu to vienmēr atpazīsi, teica Kiviča.

Kiviči apprecējās 2020. gada 3. janvārī. Abi audzina kopīgu atvasi - meitu, kurai deva vārdu Mia. Mia ir Lienes ceturtā meita. Iepriekš ziņots, ka Lienes attiecības ar trīs pirmajām meitām ir ļoti sarežģītas. Vienā no sarakstēm Liene vecāko meitu nobloķēja socītklos.

Viņa atklāja, ka attiecības jau krietnu laiku esot sarežģītas: "Nekādīgi man neizdodas atrast kontaktu ar savu vecāko meitu. Es jau vairākus gadus mēģinu atrast kontaktu. Nu viņa bija tik rupja, ka es viņu nobloķēju."

Arī Kivičs "karo" ar meitu mammu Madaru. Pēc šķiršanās Kivičs nedzīvo kopā ar savām meitām un labu laiku attiecības ir sarežģītas. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu