Maira Brieža "muzikālais talismans" Gacho izsakās par abu attiecībām (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Mūziķis Gatis Irbe (zināms kā MESA un Gacho) raidījumā "Pāļa bazars" izteicās par savām un pēdējā laikā bēdīgu slavu iemantojušā boksera Maira Brieža attiecībām.

Kā zināms, Briedis, dodoties uz ringu pirms cīņas, darīja to Irbes mūzikas pavadībā. 

Uz jautājumu, kādas šobrīd ir abu attiecības, ņemot vērā Brieža pēdējā laika izgājienus - īpatnējās publikācijas sociālajos tīklos un neskaidros izteikumus par Krievijas karadarbību Ukrainā, kā arī nesekmīgo startu Saeimas vēlēšanās, Irbe atbild: "Mēs bijām ilgus gadus kopā - jau no profesionālās karjeras sākuma. Es jau tad viņu atbalstīju ar savām dziesmām, pavadot viņu uz ringu, un vienmēr biju par viņu.

Šobrīd mums nav attiecību, mēs nekontaktējamies."

Kā izrādās, tieši Briedis bijis tas, kurš šķietami pārrāvis abu attiecības. "Viņš mani izdzēsa no "Instagram" tad, kad es ieliku video ar Usiku [ukraiņu bokseris Oleksandrs Usiks - red.], kur viņš man nodod sveicienu. Tad es pamanīju, ka es vairs neesmu viņa "Instagram"." 

Atminoties abu sadarbību, Irbe saka: "Labākais izvēlas labāko. Es gāju uz viņa cīņām, jo viņam patika manas dziesmas, viena konkrēta dziesma bija tāds kā talismans viņam. Protams, bija patīkami atbalstīt. Viņš ir bokseris ar lielo burtu - viens no miljona.

Bet tā viņa nostāja... Bēdīgi."

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu