"Ja tavs mērķis ir iegūt skatītājus un slavu - tu to neiegūsi"

21. gadsimta slavenības: tiktokeri. Intervija ar @elina_pakalne
CopyDraugiem X Whatsapp

Īsi, smieklīgi video, kur kā jauni, tā veci dejo vai dzied līdzi populāru dziesmu melodijām, dalās ar receptēm vai jebkādā citādā veidā izklaidē un sajūsmina tūkstošiem, pat miljoniem cilvēku pasaulē. Sociālā vietne "Tik Tok" iet savu uzvaras gājienu arī Latvijā, tāpēc TVNET jaunā rubrikā aicina uz sarunu pašmāju "Tik Tok" satura veidotājus. Izklaide vai smags darbs? Jautrība vai risks izdegt? Kā arī, vai ar to iespējams nopelnīt? Par to visu "21. gadsimta slavenības: tiktokeri".

Divpadsmitais viesis raidījumā "21. gadsimta slavenības: tiktokeri" ir Elīna Pakalne, kura vietnē "Tik Tok" zināma kā @elina_pakalne.

Elīnas sekotāju skaits sasniedzis vairāk nekā 70 tūkstošus, un viņas publiskotie video kopumā saņēmuši 2,1 miljonu "patīk".

Daudzi pazīst Elīnu kā vienu no "Latvian sisters" - iespējams, vienām no pirmajām un veiksmīgākajām pašmāju "tiktokerēm". Laikam ejot un interesēm mainoties, abas māsas nolēma iet katra savu ceļu, tomēr joprojām ir aktīvas sociālajos tīklos.

Elīna atzīst, ka visas ambīcijas saistībā ar "Tik Tok" ir apmierinājusi un savu darbību populārajā vietnē vēlas pacelt nākamajā līmenī, palīdzot jaunajiem censoņiem. 

Kādi ir galvenie priekšnoteikumi, lai sāktu veiksmīgu karjeru šajā aplikācijā, - uzzini intervijā! 

Noskaties visas iepriekšējās sērijas šeit!

Savukārt Elīnas video meklē TVNET "TikTok" kontā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu