Sniega "kari" Lietuvā. Kaimiņi šoferi par auto novietošanu neatļautā vietā soda ar mašīnas ierakšanu sniegā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: 15min/Aculiecinieka foto

Pamatīgs sniegs pārsteidzis ne tikai Latvijas autovadītājus, bet arī lietuviešus. Tiesa, Lietuvā sniegs izraisījis pamatīgu "karu" šoferu vidū - daudzdzīvokļu namu iemītnieku auto bieži vien ir ierakti sniegā, vēsta portāls "15min".

Sociālajos tīklos izplatījušies dažādi fotoattēli ar burtiski ieraktām automašīnām. Lietuvas iedzīvotāji pauduši neizpratni par kaimiņu rīcību, ierokot citas automašīnas sniegā.

Portālam "15min" aculiecinieki iesūtījuši attēlus, kuros redzams, ka viņu auto ir aprakti, kamēr blakus esošajās vietās ir tukšums. Kādā "Facebook" grupā izcēlusies visai asa diskusija par šo tēmu.

Lietuviete Raminata raksta: "Nidas ielas "draudzīgā" apkaime. Izraka savējo, ieraka kaimiņu. Ja jau auto esi notīrījis un motoru sildījis pusstundu, tad pamet savu vietu, nevis tikai to iedarbini."

Savukārt cits lietuvietis Toms norādīja, ka par sodu sniegs būtu jāsamet atpakaļ uz automašīnas, no kuras tas tika notīrīts.

Tikmēr Šauļu pilsētā kāda daudzdzīvokļu nama īpašnieki šādā veidā sodījuši kādu savu kaimiņu, jo viņš auto novietojis neatļautā vietā. Tiesa, citi kaimiņi uztraucas, ka bezatbildīgais vadītājs auto atstās sniegā līdz pavasarim, tādējādi vēl vairāk palielinot autostāvvietu deficītu.

Savukārt Irēna uzdeva retorisku jautājumu: "Vai arī vasarā, kad kāds iebrauc jūsu vietā, jūs ejat un apmētājat viņa auto ar olām? Vai varbūt ejat un pārdurat viņam riepas?"

Irēna piebilda, ka sniega tīrīšanas problēmas būtu jārisina kopīgi - visi vienlaikus iet un tīra sniegu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu