"Apkaunojums!" Skatītāji reaģē uz tūkstošiem tukšo sēdvietu Pasaules kausa finālmačā (7)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: picture alliance / SvenSimon/SCANPIX

Daudzās tukšās sēdvietas Pasaules kausa finālmačā ir apkaunojums, uzskata futbola līdzjutēji, kas savu viedokli pauduši sociālās saziņas vietnē "Twitter".

Par Pasaules kausa Katarā rīkotāju savdabīgo pieeju skatītāju skaita atspoguļojumam stadionos jau kopš turnīra sākuma ziņoja vairāki mediji.

Vienā no mačiem grupu turnīrā protokolā tika ierakstīts ievērojami lielāks skatītāju skaits, nekā kopējā stadiona ietilpība. Savukārt televīzijas tiešraidē labi bija redzams, ka stadions ir pustukšs.

Lai gan fināls starp Argentīnu un Franciju bija bagātīgi apmeklēts, arī šajā mačā 88 966 līdzjutējus uzņemt spējīgais "Lusail" stadions nebija piepildīts pilnībā. 

"Tas bija Pasaules kausa fināls! Brīvas vietas stadionā uz šādu spēli ir apkaunojums FIFA," raksta kāds "Twitter" lietotājs.

"Tukšās sēdvietas finālmačā laikā apgāž apgalvojumu, ka šis turnīrs ticis sarīkots labi," pauž kāds cits.

"Apkaunojoši FIFA, apkaunojoši Katarai. Tad apgāž mītu, ka Katarā valdīja futbola trakums," piebilda vēl kāds skatītājs.

FIFA oficiālajos datos norādīts, ka finālspēli klātienē vēroja tieši 88 966 skatītāji, kas arī ir maksimālā "Lusail" stadiona ietilpība.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu