Ģimeniskiem svētkiem: Andrejevas un Busuļa Ziemassvētku dziesma nu arī karaoke versijā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Pirms mēneša pie klausītājiem nonāca jauna Ziemassvētku dziesma Aijas Andrejevas un Intara Busuļa izpildījumā “Viss, ko es šodien vēlos”, kas ir eksotiskās piedzīvojumu filmas “Ziemassvētki džungļos” tituldziesma un kļuvusi par visvairāk atskaņoto pašmāju izpildītāju dziesmu Latvijas radiostacijās. Filmas komanda klausītājiem svētkos dāvina tās karaoke versiju.

“Ziemassvētki džungļos” pirmizrādi piedzīvoja decembra sākumā, un jau pirmajās izrādīšanas nedēļās ieņēma skatītāko filmu topa pirmo vietu. Uz doto brīdi to noskatījušies vairāk kā 11 tūkstoši kino apmeklētāju visā Latvijā.

Savukārt filmas tituldziesmas “Viss, ko es šodien vēlos” video nepilna mēneša laikā skatīts gandrīz 170 tūkstošus reižu, bet pati dziesma kļuvusi par visvairāk atskaņoto pašmāju izpildītāju dziesmu Latvijas radiostacijās. Filmas veidotāji no “Studijas Lokomotīve” dāvina klausītājiem iemīļotās dziesmas karaoke versiju, lai ikviens varētu papildināt savu svētku repertuāru, dziedot kopā ar Intaru Busuli un Aiju Andrejevu.

Dziedi līdzi!

Dziesmas autori ir Renārs Kaupers un Jānis Aišpurs, tā ierakstīta “Mute Studija” Arņa Račinska vadībā un tapusi īpaši filmai “Ziemassvētki džungļos”. Fragmenti no filmas redzami arī dziesmas video, kura filmēšanas darbu uzraudzīja grupas “Prāta Vētra” bundzinieks Kaspars Roga kopā ar “Studijas Lokomotīve” pārstāvjiem.

Filma ir neparasts Ziemassvētku stāsts, kas vēsta par piedzīvojumiem tālā, eksotiskā pasaules malā, kur pārcēlusies desmitgadīgās filmas varones Paulas ģimene. Meitene sirsnīgi ilgojas pēc Ziemassvētkiem, taču ko darīt, ja nav ziemas? Paulas jaunais draugs Akims ierosina dodies džungļos, lai sameklētu Ziemassvētku šamani, un piedzīvojumi var sākties!

“Ziemassvētki džungļos” ir pirmā latviešu filma, kas gandrīz pilnībā nofilmēta ārpus Latvijas. Filmas komanda un aktieri – Māris Olte, Inga Alsiņa-Lasmane, Rebeka Šuksta un Elizabete Liepa – turpat divus mēnešus pavadīja otrā pasaules malā, Indonēzijā, kopā ar vietējiem aktieriem un filmēšanas palīgiem strādājot pie tās veidošanas.

Neparastā filmēšanas lokācija aukstajās gada nogales dienās skatītājiem piedāvā brīnišķīgu iespēju priecēt acis ar koši vasarīgām ainām un sasildīties saulainajos džungļos, sekojot varoņu piedzīvojumiem eksotiskajā Ziemassvētku stāstā. Sev tuvāko seansu var atrast šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu