Lietuvietis izceļas ar oriģinalitāti – savu auto izrotā ar 6000 Ziemassvētku lampiņām (5)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Irmantas Gelūnas/BNS/15min

Nav šaubu, ka daudziem Ziemassvētki ir vieni no mīļākajiem svētkiem - mājas dekorēšana, eglītes rotāšana un piparkūku smarža. Piemēram, Justīns Umbrass no Viļņas nolēmis savu "Volkswagen Passat" kārtīgi izrotāt, vēsta portāls "15min".

Vīrietis stāsta, ka ideja par automašīnas izrotāšanu radusies pēc kāda "YouTube" video noskatīšanās. Pirmo reizi savu "Volkswagen Passat" vīrietis izdekorēja 2019. gadā.

"Es lūdzu palīdzību draugam, bet tagad tā jau ir kļuvusi par mūsu tradīciju, kas daudziem sagādā prieku," stāsta automašīnas īpašnieks Justīns.

2019. gadā Justīns savu automašīnu izrotāja ar aptuveni 800 lampiņām, bet nākamajā gadā "Volkswagen Passat" rotāja jau 1000 lampiņas. Pagājušajā gadā lampiņu skaits sasniedza 1200, taču šogad šis skaits ir pieckāršojies - 6000 lampiņas.

"Man otro reizi ir smadzeņu vēzis, tāpēc šādā veidā cenšos padarīt savu dzīvi gaišāku. Citos tas rada pozitīvas emocijas, un tas mani uzlādē," stāsta automašīnas īpašnieks Justīns.

Vīrietis norāda, ka šajā pasaulē jau tā ir daudz ļaunuma un tumsas, tāpēc viņa galvenā doma, rotājot automašīnu, bija radīt cilvēkos smaidu, prieku un krāsainas domas. Tāpat kolorītās automašīnas īpašnieks cer, ka uz līdzīgām darbībām iedvesmos arī citus.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu