Jauna sadarbība Latvijas mūzikas scēnā: Vicky White un Steps kopīgi izdod dziesmu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Svētku laiku gaidot, Vicky White un Steps piesaka jaunu dziesmu "Sirds ledusauksta".

Valts Bērziņš ar skatuves vārdu "Vicky White" ir hārdroka grupas Bloody Heels līderis un solists. Artūrs Staprēns jeb "Steps" ir latviešu reperis un BANDA BANDA dalībnieks.

Mākslinieki katrs savā mūzikas žanrā aktīvi darbojas jau vairākus gadus, taču tas viņus nav atturējis veidot kopīgus mūzikas projektus.

Jau iepriekš, 2019. gadā, Steps apvienojās ar Vicky White un xantikvariāts, lai izdotu singlu "Māt, es nāku mājās" un tās videoklipu, kas izvērtās par ārkārtīgi veiksmīgu kopdarbu. Šoreiz Vicky White uzrunājis reperi, lai papildinātu dziesmas "Sirds ledusauksta" skanējumu.

"Ir pagājis krietns laiciņš, kopš izlaidām "Māt, es nāku mājās" un atskārtām, ka ir pienācis laiks izveidot ko jaunu. Esam ārkārtīgi priecīgi atkal sadarboties un ceram, ka arī klausītājiem patiks mūsu jaunais skaņdarbs," tā par jauno projektu izsakās mūziķis Vicky White.

Dziesma ierakstīta un apstrādāta "White Wide Production" studijā sadarbībā ar producentu Jāni Narbutu. Savukārt par ziemīgā videoklipa izveidi parūpējies Gunārs Porietis.

Dziesma “Sirds ledusauksta" jau pieejama visās lielākajās mūzikas straumēšanas platformās.

Noklausies!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu