Kas var būt labāks par pasmiešanos par citu neražām?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Lauris Vīksne

No 28. decembra LMT Viedtelevīzijā ir iespējams noskatīties aizvadītā "FuckUp Nights Riga" neražu stāstus. 

Neražu stāstu vakarā "FuckUp Nights Riga" septiņpadsmitajā pasākumā, kurš norisinājās 30. novembrī, piedalījās portāla "Delfi" bijušais galvenais redaktors Ingus Bērziņš, komiķe Džemma Sudraba, auto koplietošanas uzņēmuma "OX Drive" līdzīpašniece Egija Gailuma un trombonists Uldis Ziediņš. Tagad šos četrus pieredzes stāstus ikviens varēs skatīties LMT Viedtelevīzijā.

"Mēdz teikt, ka nekļūdās tikai tas, kurš neko nedara. LMT ir jaunu ceļu gājējs, un inovācijas ir mūsu ikdiena. Bet, kur inovācijas, tur došanās nezināmajā, kam vajadzīga drosme – drosme darīt, drosme arī atzīt savas kļūdas un no tām mācīties. Tikai tā – drosmīgi darot – veidojas dzīves pieredze un mēs kļūstam par līderiem katrs savā jomā. Spēja pasmaidīt par savām neveiksmēm ir iedvesmojoša – tā paver jaunu perspektīvu un atgādina, ka veiksmju patiesībā ir daudz vairāk. Vēlamies šajās atziņās dalīties arī ar LMT Viedtelevīzijas skatītājiem," saka LMT prezidents Juris Binde.

"FuckUp Nights Riga" pasākumā piedalās četri līdz pieci runātāji, kuri dalās ar skatītājiem savās neražās profesionālajā dzīvē, sākot no nelieliem “fakapiem”, kas nav būtiski ietekmējuši darba dzīvi, līdz pat gana nopietnām neveiksmēm, kuras novedušas pie finansiāliem vai emocionāliem zaudējumiem. "FuckUp Nights Riga" pasākumu mērķis ir neformālā gaisotnē dot iespēju runātājiem un klausītājiem dalīties pieredzē, iztaujāt vienam otru, mācīties no citu kļūdām un labi pavadīt laiku.

"FuckUp Nights" ir globāla kustība, kas ir radusies 2012. gadā Meksikā, kad grupa draugu neformālā gaisotnē dalījās ar neveiksmēm par savu profesionālo darbību. Pašlaik "FuckUp Nights" pasākumi tiek rīkoti jau 321 pilsētā vairāk nekā 90 valstīs, kur dažādu profesiju pārstāvji nebaidās atklāt savas karjeras neveiksmes.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu