Par iespējamu cilvēku tirdzniecību aizturēts arī Latvijā sodītais skandalozais influenceris Teits (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Rumānijā aizturēts bijušais kikbokseris, bēdīgi slavenais influenceris Endrjū Teits, kurš arī Rīgā nepalika nepamanīts, saņemot sodu par miljonus eiro vērtā auto novietošanu pie Brīvības pieminekļa. Viņš tiek turēts aizdomās par cilvēktirdzniecību un izvarošanu, ziņo BBC.

Teits un viņa brālis Tristans tika aizturēti Rumānijas galvaspilsētā Bukarestē, kad viņu mājā tika veikta kratīšana.

Brāļu advokāts apstiprināja viņu aizturēšanu.

"Četri aizdomās turamie, iespējams, ir izveidojuši organizētu noziedzīgu grupējumu ar mērķi savervēt, izmitināt un ekspluatēt sievietes, piespiežot viņas par samaksu radīt pornogrāfisku saturu, kas paredzēts apskatei specializētās tīmekļa vietnēs," saskaņā ar ziņu aģentūras "Reuters" sniegto informāciju paziņoja prokuratūra.

Teits pārcēlās uz Rumāniju pirms pieciem gadiem.

Vēl dienu pirms aizturēšanas viņš iesaistījās "Twitter" diskusijā ar klimata aktīvisti Grētu Tūnbergu, kura reaģēja uz šķietami nievājošo attieksmi pavisam asprātīgā veidā.

Pēcāk arī Teits nepalika atbildi parādā. Tiesa, pēc sava video publiskošanas viņš tika aizturēts.

Pirmo reizi popularitāti ārpus sporta Teits guva, piedaloties 2016. gada Lielbritānijas raidījuma "Lielais brālis" ("Big Brother") sezonā, kas noslēdzās visai dramatiski.

Teits tolaik ieguva sliktu slavu un tika padzīts no raidījuma filmēšanas, jo internetā izplatījās video, kurā redzams, kā viņš ar siksnu sit sievieti. Toreiz Teits apgalvoja, ka tā bijusi daļa no lomu spēles, kurai video redzamā sieviete bija piekritusi. Viņš arī sacīja, ka izmantojis filca, nevis ādas siksnu.

Kādā intervijā Teitam jautāja, ko viņš domā par draudzeņu ceļojumiem bez dzīvesbiedra dalības tajos. Vīrietis pamatīgi aizsvilies, izsakot nicinošus, seksistiskus komentārus.

Šā gada 26. jūnijā par sava superauto "Bugatti Chiron Pur Sport" novietošanu laukumā pie Brīvības pieminekļa Teits saņēma 55 eiro sodu.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu