"Mēs nenoliedzami satuvinājāmies." Liza Manija atklāti par attiecībām ar Maksimu Buselu ārpus "Dejo ar zvaigzni"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Maksims Busels un Liza Manija
Maksims Busels un Liza Manija Foto: publicitātes

Par šova "Dejo ar zvaigzni" uzvarētājiem Maksimu Buselu un Lizu Maniju tiek spekulēts daudz. Abu neredzamā ķīmija ir jūtama ne tikai dejā. Kā uz to reaģē Liza - to viņa atklāj intervijā TVNET Grupas tiešsaistes žurnālam "Klik". 

"Mierīgi. Cilvēki grib redzēt to, ko paši izfantazējuši. Es domāju, ka ir pilnīgi normāli, ka cilvēkiem patīk vairāk parunāt par citu dzīvi nekā par savējo," tā Manija.

Skatieni, neviltots prieks, daudz kopā pavadīta laika, cilvēkus tas nenoliedzami satuvina. Liza ar Maksimu tika dēvēti par vienu no saskanīgākajiem pāriem, arī pēc šova, kad viņiem tika uzdots jautājums, vai viņi ir pāris, skaidra "nē" nebija, lai gan zināms, ka Maksima sirds ir aizņemta. Arī pēc šova soctīklos bija manāms, ka abi turpina laiku pavadīt kopā.

Un nu arī Liza vieš skaidrību, pastāstot, kas ir abu starpā. "Viss ir pareizi, viņam ilgus gadus ir attiecības. Mums šova laikā izveidojās īpaša saikne. Vairākus mēnešus es viņu redzēju visbiežāk, mēs kopā pavadījām ļoti daudz laika. Mums kopā ir ļoti komfortabli. To nevar notēlot. Un godīgi - mēs netēlojām neko, viss bija īsts - skatieni, prieks, uztraukums, kopīgas uzvaras un zaudējums, tas bija pa īstam. Tu vienkārši jūti, ka otrs papildina tevi, sajūt tevi, mums sakrita domas teju visos jautājumos. Tā bija mūsu mazā dzīve, mūsu mazais stāsts."

Lai gan tapa zināms, ka Lizu un Maksimu romantiskas jūtas nevieno, viņu kopdarbs arī pēc šova nav rimies. "Mēs dzīvojam tālāk, un tāpat mēs katru dienu satiekamies. Mūs aicina jau uz nākotnes projektiem, un mūsu stāsts vēl tik ātri nebeigsies," ar smaidu noteic Liza.

"Bet es teiktu tā - lai paiet laiks, emocijas norimst un tad jau redzēs.

Es gan neteiktu, ka sēžu mājās un raudu spilvenā, bet mēs nenoliedzami satuvinājāmies un nemaz nevarēja būt citādāk. Mūsu satuvināšanās bija vajadzīga vien tāpēc, lai mēs spētu parādīt to, ko parādījām," tā dejotāja.

Pilnu interviju ar Lizu Maniju lasi šeit!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu