FOTO ⟩ Vācijā kampaņas ietvaros demonstrē tūningotu policijas BMW auto (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: ac-schnitzer.de

Tūninga uzņēmums "AC Schnitzer" kampaņas "Tune it! Safe!" ietvaros radījis iespaidīgu konceptu Vācijas policijas automašīnai BMW i4 M50.

Automašīnas virsbūve ir pilnībā pārkrāsota un nedaudz uzlabota, lai tā pilnībā atšķirtos no parasta i4. BMW uzlabots ar vairākām nelielām niansēm - uz jumta un bagāžnieka ir uzlikas, priekšējam bamperim ir uzlikta "lūpa" un citas sīkas detaļas.

Tāpat izceļams ir fakts, ka auto ticis pie jauna disku un riepu komplekta. Diski ir "AC4 Flow Forming" ražojums. Savukārt riepas ir "Hankook Ventus S1 evo 3" ražojums - priekšā spiediens ir 255/35, bet aizmugurē 265/35.

Foto: Tūningots Vācijas policijas BMW i4

Auto unikāls ar to, ka šis ir viens no retajiem policijas spēkratiem, kuram saglabāta tā sākotnējā spēka piedziņa. BMW i4 jauda mērāma 536 zirgspēkos, bet no nulles līdz simtam tas spēj ieskrieties nepilnās četrās sekundēs.

Kampaņu "Tune it! Safe!" atbalsta Vācijas Federālā transporta un digitālās infrastruktūras ministrija. Savukārt kampaņas mērķis ir pievērst uzmanību drošam tūningam un parādīt, kas ir iespējams, kad tiek ievēroti ceļu satiksmes licencēšanas noteikumi.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu