Piecus gadus starp 1978. un 1983. gadu Deniss Nilsens no Londonas bāriem pie sevis uz mājām atveda 15 jaunus vīriešus un zēnus. Pēc tam, kad viņi bija aizmiguši viņa dzīvoklī, viņš tos nožņaudza, sagrieza gabalos un paslēpa zem grīdas dēļiem, apraka savas mājas pagalmā, noskaloja podā un pat sadedzināja ugunskuros. Tikai 1983. gadā, kad kaimiņi izsauca santehniķi, jo mājā bija aizdambējušās kanalizācijas caurules, atklājās šausminošais – caurulēs atradās cilvēku atliekas. Drīz vien Nilsens tika arestēts.

Slepkavot Nilsens sāka 1978. gadā. Viņš bieži apmeklēja Londonas geju bārus, kur sāka meklēt no mājām aizbēgušus zēnus, narkomānus un vīriešus prostitūtas. Līdzīgi kā bēdīgi slavenais amerikāņu sērijveida slepkava Džons Veins Geisijs arī Nilsens savus upurus izvēlējās apzināti – tādus, kurus neviens, visticamāk, nemeklēs. Viņš tos ievilināja savā dzīvoklī, apsolot ēdienu un alkoholu. Kad viņi bija iemiguši, Nilsens viņus nožņaudza.

Tie nebija viņa 15 upuri, kuru pazušana palīdzēja policijai Nilsenu notvert. Tie pat nebija izdzīvojušie, kas ziņoja par sadursmi ar Nilsenu. Slepkavu iegāza aizdambējusies kanalizācijas caurule viņa otrajā dzīvoklī, kurā viņš mēdza atbrīvoties no savu upuru mirstīgajām atliekām.

Kad santehniķis 9. februārī kanalizācijas caurulē atrada cilvēka miesu un četrus pirkstus, policija saņēma atļauju iekļūt Nilsena dzīvoklī. Atverot tā durvis, policisti uzreiz sajuta nāves smaku. Nilsens nekavējoties tika arestēts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X