"Atsaucas uz vārdu disko un mīlestība." Grupa "Mazais princis" meklē bezvēsts pazudušu spoguļbumbu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Mazais princis"
"Mazais princis" Foto: Publicitātes foto

31. decembrī "Palladium" norisinājās Jaunā gada svinības ar grupu "Mazais princis", kuras laikā pazudusi spoguļbumba. Grupa publiskojusi asprātīgu sludinājumu, meklējot bezvēsts pazudušo objektu. 

"Pavisam vēl nesen ražotaju rokām apmīļotā, mirdzošā, skaistā Spoguļbumba pēdējo reizi manīta pagājušā gada 31. decembrī uz Palladium Riga skatuves, Marijas ielā 21, īsi pirms pusnakts. Tā mirdzēja un pildīja savas dziedinošās funkcijas līdz pēkšņi nozuda. Pēdējās ziņas vēsta, ka š.g. 1. janvārī ap 1:00 naktī tā manīta ļaužu pūlī lidojam kāda vīrieša muguras virzienā, tomēr līdz šim brīdim nav atgriezusies mūsu dziedināšanas atribūtikas ģimenē. Paldies Debesu Tēvam, nopietnus bojājumus vīrieša veselība nav guvusi.

Atpazīšanas pazīmes: vidējas miesas uzbūves (~55cm diametrā), mirdzoša, tērpusies spoguļos. Turot to rokās var izjust dziedinošu enerģiju. Atsaucas arī uz vārdu: disko un mīlestība."

Grupa "Mazais Princis" aicina aplūkot bumbas fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir informācija par tās iespējamo atrašanās vietu. Kā atlīdzība garantēta tīra sirdsapziņa. 

Jau ziņots, ka 31. decembra svinībās uzstājās ne tikai "Mazais princis", bet arī dīdžeji Toms Grēviņš, Krivenchy, Rojs Rodžers, DJ Stocka, Uldis Rudaks, duets "Gribam Būt Dīdžejas" un grupa "Čipsis un Dullais". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu