Sestdienas horoskops: 7. janvāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi sestdienai, 7. janvārim.

AUNS

Diezgan daudz emociju, jo laikam tā šodienas pilnmēness ietekme jūtama. Neļauj vārdiem bez apdoma traukties pāri lūpām. Un vispār - dažkārt labāk kaut ko paturēt pie sevis.

VĒRSIS

Paredzami dažādi saimniecības darbi mājās: jāuzpoš, jāiztīra, jāsakārto. Kāds būs noskaņots veikt lielo revīziju – drēbju skapjos, trauku plauktos, pat rotu lādītēs. Nevajadzīgo atdod labdarībai.

DVĪŅI

Jauka tikšanās ar draugiem. Saviesīgi bezbēdīgās sarunās var rasties jauns biznesa plāns. Prieku dvēselei sagādās arī kāda kultūras pasākuma apmeklējums.

VĒZIS

Mierīga diena kopā ar mīļiem cilvēkiem saskaņā un sirsnībā. Daži sīki mājas darbi, saviesīgas sarunas... Ja sirds brīva, tad šodien dzīvē var notikt kāds brīnums – tikšanās, kas saviļņo.

LAUVA

Šodien kopā ar ģimeni dodies izbraucienā, apmeklējiet kultūras pasākumus vai amatnieku tirdziņus. Būs jautri un mīļi. Brīvie ļaudis, iespējams, satiks kādu jauku cilvēku.

JAUNAVA

Daudz optimisma. Jaunavas allaž kritiskā pieeja nolikta kaut kur malā, un seju rotā saulains smaids. Pasaule atbild ar to pašu. Sirsnīga komunikācija ar tuviniekiem un kādam virpuļojošas kaislību dzirkstis.

SVARI

Mīlestības un sirsnīgu emociju diena. Brīvajiem ļaudīm iespējama liktenīga tikšanās, ģimenes cilvēkiem uzmanība jāvelta savējiem. Laba atpūta un saistošas sarunas.

SKORPIONS

Vislabāk jutīsies mājās. Jāsakārto telpas, jāizmēģina jaunas kulinārijas receptes, jāuzņem ciemos draugi. Jautrs vakars saviesīgās sarunās vai spēlējot prāta spēles.

STRĒLNIEKS

Aicini savējos izbraucienā baudīt ziemu vai ekskursijā uz kādu no tuvējām kaimiņzemēm. Jautrā kompānijā laiks tiks lieliski pavadīts, vēlāk būs ko atcerēties.

MEŽĀZIS

Ļoti sekmīgi saimniecības darbi mājās, ģimene ar prieku iesaistīsies, var arī pieteikties palīgā draugi. Savukārt sirdslietās dažādi piedzīvojumi un emociju virpuļi.

ŪDENSVĪRS

Šodien derētu izkustēties ārpus mājas – doties pasportot vai izbraucienā. Brīvajiem ļaudīm iespējama pēkšņa, aizraujoša iepazīšanās. Ar nopietnu turpinājumu.

ZIVIS

Mājas diena: apdari saimniecības darbus un sarīko draugu ballīti. Saviesīgas sarunas, asprātības, neliela, gaumīga bohēma un daudz pozitīvu emociju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu