Trijiem dzērājšoferiem trešdien konfiscēti auto (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Jauno Valsts policijas transportlīdzekļu, bezpilota gaisa kuģu vienību un to detekcijas iekārtu prezentēšanas pasākums pie Valsts policijas ēkas. Ilustratīvs attēls.
Jauno Valsts policijas transportlīdzekļu, bezpilota gaisa kuģu vienību un to detekcijas iekārtu prezentēšanas pasākums pie Valsts policijas ēkas. Ilustratīvs attēls. Foto: Lita Millere/LETA

Trijiem trešdien, 4. decembrī, uz Latvijas ceļiem pieķertiem dzērājšoferiem konfiscēti auto, savukārt no vēl četriem par braukšanu stiprā reibumā tiks piedzīta vadītās automašīnas vērtība, informēja Valsts policijā.

Trešdien Latvijā reģistrēti kopumā 383 dažādi ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumi, no kuriem apmēram ceturtdaļa ir par pārāk ātru braukšanu.

Vakar uz Latvijas ceļiem saķerti astoņi šoferi, kas sēdušies pie stūres alkohola reibumā, kā arī viens autovadītājs narkotisko vielu iespaidā. Diviem autovadītājiem minētais beidzies ar administratīvo sodu, tomēr septiņiem dzērājšoferiem, kuri pie stūres sēdušies vairāk nekā 1,5 promiļu reibumā, jārēķinās ar kriminālprocesu. Turklāt par braukšanu stiprā reibumā trim šoferiem konfiscēts auto, bet četros gadījumos lemts piedzīt transportlīdzekļa vērtību.

Vēl trešdien reģistrēti kopumā 115 ceļu satiksmes negadījumi, četros no kuriem bijuši arī kopumā četri cietušie. Viņu vidū bija pa vienam gājējam un velosipēdistam.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu