Otrdienas horoskops: 10. janvāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi otrdienai, 10. janvārim.

AUNS

Pievērs uzmanību naudas lietām. Finanšu situācija mainīga – jāskata, lai bankas kontā parādās viss, kas nopelnīts. Un pagaidām nelutini sevi ar pārāk dārgiem pirkumiem.

VĒRSIS

Vajag padomāt par nākotnes plāniem, karjeras vai biznesa iecerēm. Var rasties interesantas idejas, kas papildina bankas kontu. Pagaidām tās neizpaud, viss vēl rūpīgi jāapdomā.

DVĪŅI

Daudz enerģijas. Būsi gatavs iesaistīties visdažādākajos darbos un projektos, varbūt pat kādā avantūrā. Vislabākā sajūta, ja notikumi ņirb kā krāsainā karuselī un viss notiek.

VĒZIS

Lietišķo jautājumu diena. Sekmīgas sarunas ar iestādēm, bankām, komunālajiem dienestiem. Tikai rūpīgi jāpārbauda dokumenti. Iespējamas neuzmanības kļūdas.

LAUVA

Nemierīga diena – tāda sajūta, ka tiek pārbaudīta tava pacietība un testēta spēja pieņemt ātrus lēmumus. Vakarā satiecies ar draugiem, vajag sirsnīgas, uzmundrinošas sarunas.

JAUNAVA

Darbu gaitā var atklāties, ka ar to, ko esi zinājis un pratis līdz šim, ir par maz. Jāskata tīmeklī kursu piedāvājums un tad jau atradīsi to, kas nepieciešams.

SVARI

Šodien jābūt uzmanīgam un precīzam, ja darīšana ar dokumentiem vai jākārto darīšanas iestādēs. Lietišķajā jomā mainīgi apstākļi. Toties vakarā sildi sirdīs romantiski piedzīvojumi.

SKORPIONS

Ja radusies kāda sarežģīta situācija, tad uzticies seniem draugiem – viņi palīdzēs ar padomu vai praktiski. Nepastāstītais bieži vien grauž no iekšpuses un ir kā smagums uz sirds. Vajag izrunāties.

STRĒLNIEKS

Var rasties kāda jauna un ienesīga lietišķā ideja. Neturi sveci zem pūra: organizē, iesaisti sadarbības partnerus un dodies uz priekšu – ir jārīkojas, lai tavu ideju kāds nepiesavinās.

MEŽĀZIS

Pastāv iespējas nopelnīt vairāk, nekā līdz šim. Tikai tad visu vajag rūpīgi izvērtēt un izskaitļot – vai jaunajās iespējās nav kādi zemūdens akmeņi. Neko nesasteidz.

ŪDENSVĪRS

Diezgan emocionāli dzīvosi līdzi visam, kas notiek profesionālajā vidē. Izdari to, kas atkarīgs no tevis, bet par pārējo mēģini nesatraukties. Dažkārt situācijas mēdz atrisināties pašas no sevis.

ZIVIS

Spēsi nokārtot visdažādākos lietišķos jautājumus un lielu lomu spēlēs cilvēciskais faktors. Kurš gan spēj atteikt tādam lādzīgam un simpātiskam cilvēkam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu