FOTO ⟩ "Auto kā no multfilmām!" BMW prezentē nākotnes 3. sērijas modeli

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix

Vācijas autoražotājs BMW pavisam nesen nācis klajā ar savu jaunāko konceptauto, kas, jāatzīst, izskatās pavisam neierasti.

Jaunais BMW "i Vision Dee" konceptauto tika prezentēts 5. janvārī, kad notika "Consumer Electronics" šovs ASV pilsētā Lasvegasā.

Aptveroši, inovatīvi, intuitīvi – BMW "i Vision Dee" iemieso vācu autoražotāja digitālās mobilitātes nākotnes redzējumu. "Dee" nozīmē digitālu emocionālo pieredzi (digital emotional experience). Mašīna tiks laista klajā 2025. gadā.

Klasiskais sportiskais sedans ar trīs bloku dizainu apvieno minimālisma stila formas ar jaunu individualizācijas un emocionālā rakstura šķautni – digitālas iespējas aizstāj analogus elementus.

Foto: Jaunais BMW konceptauto

BMW grupas izpilddirektors Olivers Zipse sacīja: "BMW "i Vision Dee" demonstrē, kas ir iespējams, apvienojot programmatūru un aparatūru. Tas ļauj izmantot visu digitalizācijas potenciālu, lai pārveidotu automobili atjautīgā sabiedrotajā. Tā ir automobiļu ražotāju nākotne – un arī BMW: vizuālās pieredzes un patiesa braukšanas prieka apvienojums."

BMW jauktās realitātes slīdnis ir centrālā vadības ierīce, kas pakāpeniski pārveido vējstiklu pilna mēroga portālā uz digitālu pieredzi. "Shy-Tech" sensori uz instrumentu paneļa ļauj vadītājam iestatīt četrus dažādus digitālā satura līmeņus attēlošanai uz vējstikla

Pirmajā līmenī ir tikai ar braukšanu saistīta informācija, to papildinot ar saziņas sistēmu, papildinātās realitātes projekciju, līdz pat nokļūšanai pilnīgi virtuālā pasaulē.

Vairāk info meklē šeit.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu