Trešdienas horoskops: 11. janvāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi trešdienai 11. janvārim.

AUNS

Vajadzētu padomāt par profesionālo iemaņu uzlabošanu. Varbūt ir vērts apsvērt darba maiņu, vai arī plānot savu biznesu. Tad gan jāstrādā 24/7, bet tomēr ir brīvības sajūta, kas tev svarīga.

VĒRSIS

Darbs darbu dzen, un lēnīgi pamatīgajam Vērsim tas rada stresu. Mierini sevi ar domu, ka bankas īsziņas vēstīs par tīkamu stāvokli kontā. Un tad varēsi tērēt – palutināt sevi ar sen kārotu pirkumu.

DVĪŅI

Tu dažkārt būvē skaistās gaisa pilis... Sapņot nav liegts, un sapņi mēdz piepildīties. Tikai patlaban nedrīkst rīkoties uz emociju pamata, bet viss rūpīgi jāaprēķina. Skaties uz situācijām reāli.

VĒZIS

Redzesloka un robežu paplašināšanas diena. Kādam izdevīga sadarbība ar ārzemēm, kādam iespējas apgūt ko jaunu, kas noderēs peļņai nākotnē. Jaunas domas, jaunas idejas, jauna informācija.

LAUVA

Tik daudz enerģijas un tik daudz ko gribās paveikt. Prātā dažādas domas... Kas svarīgāks – karjera vai privātā dzīve? To pat grūti izlemt. Neko nesasteidz, lai notikumi rit savu gaitu.

JAUNAVA

Būsi nolēmis iekarot profesionālās slavas virsotnes un ražīgi darboties. Varbūt ne visi piekritīs tavam viedoklim un tas var radīt spriedzes situācijas. Taču atceries, ka darbi komandā ātrāk iet uz priekšu.

SVARI

Ja stāvoklis bankas kontā neapmierina, tad jādomā par ienesīgākiem variantiem: varbūt jāmaina darbs, jāuzņemas papildus pienākumi vai ar sparu jāmetas privātajā biznesā.

SKORPIONS

Dzīve un tehnoloģijas traucas uz priekšu tik strauji, ka dažkārt grūti tikt līdzi. Var atklāties, ka pietrūkst kādu iemaņu - meklē informāciju tīmeklī vai piesakies kursos.

STRĒLNIEKS

Darbā vai biznesā iespējami pārpratumi vai arī aizķeršanās no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Noskaiti līdz desmit un nepārdzīvo, gan viss atrisināsies un ieceres realizētas.

MEŽĀZIS

Profesionālajā jomā mainīgas situācijas, kādas ieceres vai norunas var izjukt un risinājumi atkal jāmeklē tev. Runā ar vadību, lai paveiktais godīgi atspoguļojas samaksā. Vai arī meklē jaunas peļņas iespējas.

ŪDENSVĪRS

Var gadīties, ka tavas novatoriskās idejas paliek nesaprastas. Vai ir vērts bēdāties un satraukties? Pavisam noteikti – nē. Dzīve savedīs kopā ar cilvēkiem, kas gatavi kopā ar tevi realizēt ambiciozas ieceres.

ZIVIS

Var gadīties, ka kāds no kolēģiem vai darījumu partneriem nepilda solījumus. Kaut arī esi labs cilvēks, auklēties tomēr nevajag. Izsaki viedokli un sauc pie kārtības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu