"Vai tiešām nošāvām greizi?" Arī Eilanda dziesmas neiekļūšana "Supernovā" sašūpo internetu (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere / LETA

Pēc tam, kad tika izziņoti Eirovīzijas nacionālās atlases jeb konkursa "Supernova" pusfinālisti, daudzi neslēpa pārsteigumu, ka viņu vidū nav Andra Kiviča. Nu klajā nākusi vēl kāda dziesma, kas nav iekļuvusi starp 14 labākajām. 

Muzikālā apvienība “Mēs jūs mīlam”, kuru veido Ralfs Eilands un Kaspars Breidaks, nule izdevusi savu jauno singlu “Meet The Boyz”, kuru pieteikusi kā "ideālu gabalu tusikiem". 

Šī dziesma tika iesniegta konkursam "Supernova", taču neizturēja atlasi. Par to savu pārdzīvojumu pauda pats Eilands, vietnē "Twitter" rakstot: "Diemžēl šogad “Mēs jūs mīlam” dziesmas pieteikums netika "Supernovā". (..) Pašiem šķiet, ka baigi labi. Varēsiet palīdzēt saprast vai tiešām nošāvām greizi?"

Arī sarunā ar "Privāto Dzīvi" Eilands saka, ka "Supernovā" bija paredzēts īsts šovs – apokalipse un zombiju dejas. "Bijām ieplānojuši, ka mūsu priekšnesums būs vērienīgāks nekā pērn. Viens no zombijiem būtu bijis Edgars Bāliņš," atklāj Ralfs.

Viņaprāt, Latvijas pārstāvim vajadzētu parādīt unikālu priekšnesumu un, ja nav ar ko pārsteigt, varbūt piedalīties nevajadzētu vispār.  

Ko par "Mēs jūs mīlam" dziesmu domā ļaudis sociālajos tīklos?

To, pēc kādiem kritērijiem žūrija izvērtēja dziesmas, lasi šeit!

Atgādinām, ka šogad par iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā cīnīsies tādi labi zināmi mūziķi kā Markus Riva, Patrisha, Justs, "Sudden Lights", RAUM, Katrine Miller, šovā "X Faktors" iepazītās Adriana Miglāne un Alise Haijima, pērnā gada "Supernovas" debitanti "Inspo" un 2017. gadā iepazītais Toms Kalderauskis, kā arī četri jaunpienācēji - "24. Avēnija", Artūrs Hatti, AVÉI, Luīze.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu