"Viņa ir pillā!" Ļaudis samulsina aktrises uzvedība uz "Zelta globusu" skatuves (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Otrdien, 10. janvārī, Losandželosā tika pasniegtas "Zelta globusu" godalgas. Aktrises Millijas Alkokas uzvedība ceremonijas laikā pamatīgi samulsinājusi sociālo tīklu lietotājus. 

Seriāla "Pūķa nams" (House of the Dragon) aktrise bija šķietami iereibusi, atrodoties uz skatuves kopā ar kolēģi Emmu Dārsiju un režisoru Migelu Sapočniku. 

22 gadus vecā Alkoka stutējās pie Dārsijas, kamēr Sapočniks izteica pateicības runu, saņemot "Zelta globusu" par labāko drāmas seriālu. 

Režisora runas laikā Alkoka ķiķināja, norādīja ar pirkstu uz kādu, kas atradās zālē un turēja roku priekšā savai mutei. 

Ļaudis sociālajos tīklos metās apspriest redzēto, rakstot: "Viņa tak ir pillā!", "Piedzērusies Millija Alkoka ir mans "spirit animal"", "Aizlūdzu par Milliju un viņas paģirām!", "Emma Dārsija rūpējas par iereibušo Milliju Alkoku - tas ir tik jauki!" 

Jau ziņots, ka galvenās "Zelta globusu" godalgas otrdien piešķirtas īru komēdijai "The Banshees of Inisherin" ("Inišerinas Banšī") un Stīvena Spīlberga pusautogrāfiskajai drāmai "The Fabelmans" ("Fabelmani"). Abas kinolentes pretendē arī uz galvenajiem "Oskariem" ASV Kinoakadēmijas balvu ceremonijā, kas paredzēta 12. martā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu