Kamēr vecāki liekuļo par patriotismu, Kremļa ierēdņu bērni turpina atpūsties arī nīstajās NATO valstīs (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Krievijas aizsardzības ministra Sergeja Šoigu meita Ksenija Šoigu
Krievijas aizsardzības ministra Sergeja Šoigu meita Ksenija Šoigu Foto: Alexey Smyshlyaev/Shutterstock

Krievijas amatpersonu un parlamenta deputātu bērni, neraugoties uz karu un vecākiem noteiktajām sankcijām, dodas atvaļinājumos uz ārzemēm, tostarp uz NATO un ES valstīm, vēsta Krievijas neatkarīgais medijs "The Insider".

Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta direktora Sergeja Nariškina meita Veronika kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā viesojusies gan Seišelu salās, gan Turcijā. 2023. gada pirmās dienas viņa pavadīja Dubaijā.

Neskatoties uz to, ka pašas Veronikas Nariškinas "Instagram" profils ir privāts, "The Insider" to izdevās noskaidrot, izpētot viņas tuva drauga publikācijas sociālajā platformā.

"The Insider" norāda, ka Turcija ir NATO dalībvalsts, turklāt Nariškins vēl pavisam nesen nāca klajā ar paziņojumu, ka NATO izvēršot hibrīdkaru gan pret Krieviju, gan Baltkrieviju.

Tas notika vasarā, tieši šajā laikā Nariškina meita atpūtās Turcijā.

Krievijas Valsts domes vicespīkera Aleksandra Žukova vedekla Tatjana septembrī atpūtās Mikonas salā Grieķijā, kas arī ir NATO sastāvā, Jauno gadu Žukova vedekla svinēja Bali.

Arī Krievijas Federācijas padomes priekšsēdētājas Valentīnas Matvijenko vedekla Jūlija Jaungada brīvdienas pavadīja Maldīvu salās. Viena nakts viesnīcā "Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi" izmaksā vairāk nekā trīs tūkstošus eiro.

"The Insider" arī atklāja, ka aizsardzības ministra Sergeja Šoigu meita Ksenija Jaungada brīvdienas pavadījusi Dubaijā, viņas vīrs, blogeris Aleksejs Stoļarovs, publicējis fotogrāfiju ar viņu.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu