Ceturtdienas horoskops: 12. janvāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi ceturtdienai, 12. janvārim.

AUNS

Tevī mīt novatorisma gars, un iespējams, radīsies doma par jaunu tehnoloģiju pielietošanu darba vidē. Tas būtu ļoti vēlams. Ja nekas nenāk prātā, pasērfo tīmeklī, pameklē jaunumus, kas derētu tavai nozarei.

VĒRSIS

Tu cilvēks plāno un plāno... Bet pēkšņi rodas apstākļi, kas cītīgo plānošanu izjauc... Ir ātri jāreaģē, jo pasaule traucas uz priekšu tik ašiem soļiem, ka panākumu atslēga ir spējā rīkoties nekavējoties.

DVĪŅI

Var nākties darīt vairākus darbus vienlaikus vai risināt neskaitāmus jautājumus. Tā tev pierasta lieta un problēmas nesagādā. Vienīgi uzmanies juridiskajos jautājumos un pievērs uzmanību dokumentu niansēm.

VĒZIS

Profesionālajā jomā dilemma: vai pamazām darboties vienam pašam savā nodabā vai iekļauties komandā, kur darbs darbu dzen un enerģija mutuļo. Lielāka atdeve no otrā varianta.

LAUVA

Tu neesi aukle, un tīkamāk darboties komandā, kurā katrs zina savu darāmo. Taču šodien vajag pieskatīt situāciju – vai kolēģi un darījumu partneri paveic visu kā pieklājas un kā norunāts.

JAUNAVA

Neskaitāmi tālruņu zvani, vēstules e-pastā, ziņas... Pa kuru laiku, lai strādā? Turklāt pēkšņi var atklāties kāda kļūme darbu organizācijā. Beigās gan viss nokārtosies.

SVARI

Uzmanies, ja kāds ar saldu mēli dudina ausī: cik jauks un lielisks tu esi... Var nākties saskarties ar ne visai godīgu rīcību. Taču nav jau tā ka viss slikti. Ir piemērots laiks, lai domātu par peļņas palielināšanu.

SKORPIONS

Darbi ritēs pēc labi organizētas shēmas. Gribētos varbūt paveikt vairāk un nopelnīt labāk, taču kopumā situācija apmierinoša. Bet, par nākotni domājot – derētu papētīt kursu un semināru piedāvājumu.

STRĒLNIEKS

Darbā viss kārtībā, sistēma atstrādāta, taču derētu kaut ko pamācīties, paplašināt redzesloku. Var papētīt ziemas uzņemšanas augstskolās, kā arī lekciju un semināru piedāvājumus.

MEŽĀZIS

Vairāk smaidi, bārsti domugraudus un asprātības. Tā arī vieglāk sarunāties ar cilvēkiem, vienoties un atrast kopēju valodu. Kādam iespējamas simpātijas no pirmā acu skata.

ŪDENSVĪRS

Darba vidē uz līdzenas vietas var sākties strīdi. Bet par laimi – kas ātri uzšvirkst, tas ātri noplok. Galvenais, lai neviens neapvainojas. Viedokļu atšķirības mēģini izdiskutēt un atrast kompromisu.

ZIVIS

Īpaša uzmanība pievēršama samaksai par darbu: lai viss godīgi un adekvāti. Varbūt par šo tēmu ir vērts parunāt ar vadību vai darījumu partneriem. Ja kādu jautājumu grūti izlemt, ieklausies intuīcijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu