Epermane izteikusi vēlmi atstāt vadītājas amatu gan Bauskas slimnīcā, gan arī NRC "Vaivari" (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Margarita Epermane
Margarita Epermane Foto: Paula Čurkste/LETA

Margarita Epermane atstās gan Bauskas slimnīcas, gan Nacionālā rehabilitācijas centra (NRC) "Vaivari" vadītājas amatu, noskaidroja aģentūra LETA.

Pēc nepilnu piecu mēnešu darba Bauskas novada kapitālsabiedrības SIA "Bauskas slimnīca" valdes locekle Epermane izteikusi vēlmi pamest vadītājas amatu, vēsta laikraksts "Bauskas Dzīve".

Amatu atstāšanai ir personiski iemesli - "veselība ir pirmajā vietā", pauda Epermane. Viņa vēloties pabeigt maģistra programmu un iesaistīties Zemessardzē. Epermane arī neizskata iespēju startēt uz NRC "Vaivari" valdes locekles amatu, bet tālākos karjeras plānus veidos pēc veselības nostiprināšanas.

Kā ziņots, kopš Andas Nulles atbrīvošanas no darba Epermane uz laiku, līdz konkursa kārtībā tiks izvēlēti jauni valdes locekļi, iecelta valdes locekles amatā NRC "Vaivari".

Bauskas slimnīcu Epermane vada no pērnā gada septembra, iepriekš viņa bijusi valdes priekšsēdētāja Jēkabpils Reģionālajā slimnīcā, bet pirms tam strādājusi Nacionālā veselības dienesta Kontroles un uzraudzības departamenta direktores amatā.

Pašvaldība ir izsludinājusi atklātu konkursu uz Bauskas slimnīcas valdes locekļa amatu. Konkurss noslēgsies rīt, 13.janvārī.

Amata kandidātiem jābūt akadēmiskā augstākajai vai otrā līmeņa profesionālajai augstākajai izglītība medicīnā, ekonomikā vai vadībzinībās, vismaz divu gadu darba pieredze vadošā amatā, teicamas latviešu valodas un vismaz vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas zināšanas valdes locekļa uzdevumu profesionālai izpildei nepieciešamā apjomā, nevainojamai reputācijai, kā arī zināšanām un izpratnei par publiskas personas kapitālsabiedrību pārvaldību, darbību un labas korporatīvās pārvaldības principiem, un citas. SIA "Bauskas slimnīca" valdes locekļa alga pirms nodokļu nomaksas noteikta 2625 eiro.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu