Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Audio ⟩ Gaismā nākušas Teita ziņas, kurās viņš paštīksminās par sievietes izvarošanu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Bijušais kikbokseris, bēdīgi slavenais influenceris Endrjū Teits.
Bijušais kikbokseris, bēdīgi slavenais influenceris Endrjū Teits. Foto: EPA/Scanpix

Amerikas Savienoto Valstu aktuālo ziņu, dzīvesstila un kultūras medijs "Vice" laidis gaismā bijušā kikboksera, bēdīgi slavenā influencera Endrjū Teita balss ierakstus un ziņas, kurās viņš paštīksminās par sievietes izvarošanu. 

Brīdinām, ka rakstā ir ļoti nepatīkams saturs!

Kā liecina "Vice" publicētās ziņas, Teits sievietei, kura apsūdz viņu par izvarošanu 2013. gadā, pēc incidenta sūtīja draudu ziņas.

"Man patika tevi izvarot," sacīja Teits vienā no ziņām. "Briesmoņi ir briesmoņi. Kad es tevi kontrolēju, es daru visu, kas man patīk."

"Vai es esmu slikts cilvēks? Jo vairāk tev tas nepatika, jo vairāk es to izbaudīju," sacīja Teits. 

Jau vēstīts, ka aizdomās par izvarošanu un seksuālu uzmākšanos divām citām sievietēm Teits tika arestēts 2015. gada 17. decembrī Lielbritānijā. Viena no sievietēm apsūdzēja Teitu izvarošanā, bet otra norādīja ka Teits viņu centies žņaugt.

Anglijas policija norādījusi, ka Teitu arestējusi divas reizes – vispirms aizdomās par uzbrukumu un vēlāk aizdomās par izvarošanu. Nevienu aizturēšanu neizraisīja apsūdzības.

Abas sievietes uzskata, ka Apvienotās Karalistes prokurori lietu izpētījuši nepareizi. Teits ir noraidījis sieviešu teikto. 

Kā ziņots, 30. decembrī Rumānijā tika aizturēts bēdīgi slavenais influenceris Endrū Teits. Viņš tiek turēts aizdomās par cilvēktirdzniecību un izvarošanu.

Teits un viņa brālis Tristans tika aizturēti Rumānijas galvaspilsētā Bukarestē, kad viņu mājā tika veikta kratīšana. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu