Otrdienas horoskops: 17. janvāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi otrdienai, 17. janvārim.

AUNS

Var uzrasties aktīvi cilvēki, kuri vēlas tev sekot un darboties kopā. Dažs varbūt atradīs sponsorus jaunam projektam, dažs vinnēs kādā finansējuma konkursā.

VĒRSIS

Atceries seno gudrību: nav vērts uztraukties par lietām, ko nevari ietekmēt. Lai noņemtu dienas spriedzi, aizej uz sporta zāli, izskrien krosiņu vai dodies garākā pastaigā.

DVĪŅI

Diena bez kompromisiem. Tev būs savs redzējums, kā darbi darāmi un lietas kārtojamas, un grūti pieņemt atšķirīgu viedokli. Tomēr necenties par katru cenu pierādīt savu taisnību.

VĒZIS

Iespējams, palīdzēsi kolēģiem atrisināt kādu sarežģītu situāciju, pats paliekot ēnā. Slavas lauri nav galvenais, jo labie darbi kādā citā dzīves situācijā atmaksāsies ar uzviju.

LAUVA

Ir labs laiks lietišķo kontaktu veidošanai un sponsoru meklējumiem. Ja tev ir bizness vai kāda biznesa ideja, tad īstajā brīdī iespējama tikšanās ar īstajiem cilvēkiem

JAUNAVA

Ja šķiet, ka esošajā vietā esi sevi izsmēlis, tad darbā vai biznesā kaut kas jāmaina. Kas meklē tas atrod – ir iespējas izvēlēties vislabāko un tīkamāko variantu.

SVARI

Esi uzmanīgs, kārtojot lietišķos jautājumus, jo iespējami pārpratumi: nosūtīts dokuments bez e-paraksta, līgumā iesprukusi kļūda, kāds svarīgas e-pasts nozaudējies. Svarīgās lietas pārbaudi dubultā.

SKORPIONS

Sirds ilgojas pēc pārmaiņām profesionālajā jomā. Vajag apgūt jaunas iemaņas, meklēt novitātes nozarē vai domāt par ambicioziem projektiem. Kādam iespējams sekmīga sadarbība ar ārzemēm.

STRĒLNIEKS

Komandā ir spēks un sadarbībā radīsies jaunas idejas. Labs laiks, lai domātu par peļņas palielināšanu. Uz ātriem rezultātiem gan nevar cerēt, bet: „Kas lēni nāk, tas labi nāk,” vēsta latviešu sakāmvārds.

MEŽĀZIS

Lieliska diena, lai palielinātu ienākumus – nekautrējies apspriest finanšu jautājumus un nosaukt savu cenu. Vakarā būsi noskaņots piedzīvojumiem un dzīve var sagādāt intriģējošu iepazīšanos.

ŪDENSVĪRS

Var nākt jauns darba vai lietišķās sadarbības piedāvājums. To rūpīgi izvērtē un lūkojies uz ekonomisko izdevīgumu. Vakarā svarīgas norises privātajā dzīvē.

ZIVIS

Radoša diena. Nebūsi noskaņots strādāt galvu nepacēlis – vēlēsies "brīvāku peldējumu". Šādos apstākļos radīsies labas idejas par nākotnes projektiem vai darba maiņu

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu