VIDEO ⟩ Šoferis ignorē sarkano gaismu luksoforā, izraisa avāriju un aizbēg. Ģimene meklē aculieciniekus

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Ģimene no Rīgas lūdz atsaukties cilvēkus, kas sestdien, 14. janvārī, ap plkst. 18.30 pamanīja negadījumu Duntes ielā netālu no tirdzniecības centra "Sky and More", vēsta raidījums "Degpunktā".

Eduards sestdienas vakarā devās pakaļ sievai uz darbu Duntes ielā. Braucot ārā no lielveikala "Sky & More", ģimene iekļuva negadījumā. Tiem šoferiem, kas stāvēja Duntes ielā, dega sarkanā gaisma, tomēr to ignorēja kāds busiņa vadītājs, kas apbrauca krustojumā apstājušos auto.

Eduards stāsta, ka brauca ārā no blakus teritorijas, grieza uz Sarkandaugavas pusi, kad no labās puses priekšā izbrauca busiņš. Vīrietis atzīst, ka viņu sanesa uz pretējo joslu, bet šoferis negadījuma vietu pameta. Tas nebūtu noticis, ja otra spēkrata šoferis būtu ievērojis ceļa satiksmes noteikumus.

Par laimi, neviens no ģimenes necieta. Arī pāra divgadīgā meitiņa notikušo uztvēra mierīgi.

Eduardu un Renāti pārsteidz apkārtējo vienaldzība. Neviena cita automašīna nepiestāja apvaicāties, vai viss ir kārtībā. Daži atļāvās pat signalizēt un izrādīt nepatiku par kustības ierobežošanu.

Ja kādam ir noderīga informācija, kas palīdzētu vaininieku atrast, sazinieties ar Eduardu, zvanot 28651722 vai ziņojiet likumsargiem pa tālruni 110.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu