Ceturtdienas horoskops: 19. janvāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi ceturtdienai, 19. janvārim.

AUNS

Pārmaiņu diena, esi gatavs jaunām vēsmām. Var gadīties, ka viena sadarbība izjūk, bet tā vietā rodas cita – daudz ienesīgāka un stabilāka. Prieks par paveikto.

VĒRSIS

Kaut arī esi diezgan apdomīgs cilvēks, var rasties "ašās" idejas. Kas ātrumā darīts, tas labumu nenesīs. Saglabā savu racionālo un lietišķo pieeju jebkurā dzīves situācijā.

DVĪŅI

Vari risināt lietišķos jautājumus iestādēs vai bankās, kārtot juridiskas lietas un biznesa darīšanas. Pēc spraigas darba dienas vakarā – romantiski mirkļi.

VĒZIS

Diezgan daudz darāmā saimniecisku lietu sakārtošanā. Piemērots laiks, lai risinātu īpašuma un komunālos jautājumus, nokārtotu dažādas darīšanas iestādēs. Juridiskos jautājumos esi precīzs.

LAUVA

Parādīsi sevi kā izcilu darbinieku, spīdēsi ar idejām un perfektu komunikāciju. Ja darbosies nopietni un plānveidīgi, var pavērties jaunas iespējas gūt izcilus panākumus.

JAUNAVA

Vadība vai kolēģi var nokaitināt, un tad būsi gatavs pateikt visiem visu. Mēģini izvairīties no šādām situācijām. Nav vērts tikt pie nelabvēļiem tikai tāpēc, ka īstajā brīdī neesi spējis paklusēt.

SVARI

Daudz kas atkarīgs no kreatīvas pieejas. Jo interesantākas idejas, jo lielāki panākumi, tostarp arī visnotaļ lietišķās un nopietnās tēmās. Vakarā sirds ilgosies pēc mīļa, romantiska pasākuma.

SKORPIONS

Jo vairāk zini, jo plašākas iespējas. Šodien pratīsi likt lietā savu pieredzi, taču kādā brīdī var rasties sajūta, ka ar to ir par maz. Ieskaties tīmeklī kursu un semināru piedāvājumā.

STRĒLNIEKS

Spēsi apvienot kolēģus vai darījumu partnerus kopīgam darbam un izveidosi lielisku komandu. Iespējami jauni lietišķie kontakti un sekmīga sadarbība visdažādākajās dzīves jomās.

MEŽĀZIS

Lieli plāni. Sajutīsi spēku pieplūdumu, būsi gatavs teju vai kalnus gāzt un viegli veidosi lietišķos kontaktus. Sekmīga finanšu tēma – var rasties iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim.

ŪDENSVĪRS

Prātosi par globālām tēmām, un radīsies daudz jautājumu: "Kāpēc?...". Atbildes atnāks pamazām – sarunās ar kolēģiem vai draugiem. Vakarā jauki brīži sirdslietās.

ZIVIS

Var gadīties, ka pats pret savu gribu tiec iesaistīts dažādās peripetijās un notikumos. Pirmajā vietā vēlams likt savas intereses: norobežojies no situācijām, kurās citi izskaidrojas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu