FOTO Latviešu jaunuzņēmums uzfilmējis mūzikas video amerikāņu dziedātājam Ītanam Goldam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Janvāra sākumā Rīgas vilcienu depo, kā arī maršrutā "Tukums - Rīga" notika filmēšana amerikāņu dziedātāja Ītana Golda (Ethan Gold) mūzikas videoklipam dziesmai "I’m Always Sad". Dziesma patlaban klausītājiem nav pieejama, taču to plānots publiskot kopā ar videoklipu šīgada rudenī.

Filmēšanu veica jaunuzņēmums SIA “Ionexone”, un tā radošās komandas pārstāvis Toms Beķeris stāsta, ka ar videoklipa režisoru, dziedātāja Ītana Golda brāli Ari iepazinies jau pirms diviem gadiem, kad Ari bija iecere Latvijā filmēt īsfilmu. “Sākoties Covid-19 pandēmijai, plāni tika atlikti, taču iecere par sadarbību nepazuda,” atceras Toms Beķeris, piebilstot, ka amerikāņu māksliniekus Latvijā piesaistījusi padomju laiku estētika – retro dizaina vilcienu vagoni un pilsētvides arhitektūra.

Beķeris izceļ, ka filmēšanas procesā visizaicinošākais bijis projekta izpildes termiņš, jo ideja par videomateriālu tapusi vien septiņu dienu laikā.

„Liels izaicinājums filmēšanas organizēšanā bija termiņš, īss filmēšanai atvēlētais laiks un lielais nepieciešamo aktieru skaits, taču nenobijāmies un uzreiz sākām strādāt pie organizēšanas, kā rezultātā filmēšana noritēja veiksmīgi, un brāļi ir ļoti apmierināti ar kopā paveikto,” komentē producents T.Beķeris.

SIA “Ionexone” paši sevi dēvē par cilvēku grupu, kas aizraujas ar mākslu, fotogrāfiju un filmēšanu, bet pats galvenais - domā līdzīgi. Radošajā kolektīvā darbojas mākslinieki ar dažādām specialitātēm – modi, skaņu, dizainu, instalācijām, projekcijām, glezniecību, grafiti un pat keramiku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu