Jau kādu laiku kuluāros mēļo, ka Rīgas "Dinamo" hokejistiem nemaksā apsolītās algas. Komandu atstājuši vairāki vadošie spēlētāji, tostarp šīs sezonas labākais vārtu guvējs. Nesen piedzīvots negaidīts (aizdomīgs?) zaudējums Lietuvas klubam. Vai komanda aizvada savu pēdējo sezonu?

Rīgas "Dinamo" vairākus gadus klubu konkurencē ar atrāvienu bija populārākā sporta spēļu komanda Latvijā. "Arēna Rīga" uzņēma tūkstošiem līdzjutēju. Sociālajos tīklos klubam ir iespaidīgs sekotāju skaits - "Facebook" 67 tūkstoši, "Twitter" 22 tūkstoši. Šajos abos Rīgas "Dinamo" profilos vairs nav nekādu publikāciju kopš pagājušā gada 27. februāra, kad kluba vadība trīs dienas pēc Krievijas sāktā paplašinātā kara Ukrainā paziņoja par komandas izstāšanos no Kontinentālās hokeja līgas (KHL).

Nepilnas 14 sezonas Rīgas "Dinamo" aizvadīja KHL čempionātā, kluba budžetu pamatā veidojot ar finansējumu, kas tika saņemts no Krievijas kompānijām. Izstājoties no KHL jeb Krievijas atklātā čempionāta, likumsakarīgi Latvijas komandas finansiālā rocība kļuvusi ar agrākajiem laikiem nesalīdzināmi mazāka.

Rīgas "Dinamo" šosezon piedalās "Optibet" hokeja līgā (OHL) jeb Latvijas atklātajā hokeja čempionātā, kurā startē seši pašmāju klubi un trīs komandas no Lietuvas. Sešas spēles pirms regulārā čempionāta beigām Rīgas "Dinamo" kopvērtējumā ieņem trešo vietu, atpaliekot no "Zemgale"/LLU un "Mogo"/LSPA.

TVNET no drošiem avotiem zināms, ka Rīgas "Dinamo" kluba vadība laikus nemaksā hokejistiem apsolītās algas. Neoficiāla informācija liecina, ka naudu...

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp