Daugavpils jaunajam 3,5 miljonus eiro izmaksājušajam aizsargdambim vajadzīgs neliels remonts (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Daugava pie Daugavpils
Daugava pie Daugavpils Foto: Ivars Soikāns/LETA

Daugavpils jaunajam aizsargdambim vajadzīgs neliels garantijas remonts, žurnālistus Daugavpils pilsētas pašvaldības iknedēļas preses konferencē informēja Komunālās saimniecības pārvaldes vadītājs Aivars Pudāns.

Pie Apšu ielas dambim ir neliels nogruvums, kura garantijas remontdarbus SIA "Valkas meliorācija" sāks pēc plūdu sezonas beigām, sacīja Pudāns.

2020.gada jūnijā tika noslēgts līgums ar SIA "Valkas meliorācija" par Daugavpils pilsētas aizsargdambja būvniecību Daugavas labajā krastā, liecina Elektronisko iepirkumu sistēmā publicētā informācija.

Aizsargdambis izbūvēts Daugavas upes labajā krastā, Nometņu ielas rajonā, posmā no Meļņičkas upes rajona līdz Akmeņu un Nometņu ielu rajonam ar kopējo garumu līdz trim kilometriem. Darbi tika pabeigti 2022.gada maijā.

Projekta kopējās izmaksas ir 3,5 miljoni eiro, no tām Eiropas reģionālā attīstības fonda finansējums 2,2 miljoni eiro.

SIA "Valkas meliorācija" ir lielākais meliorācijas darbu uzņēmums Latvijā, liecina "Firmas.lv" dati. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 23 856 eiro. 2021.gadā apgrozījums bija 6,32 miljoni eiro, bet zaudējumi - 35 346 eiro. Par 2022.gadu dati vēl nav pieejami.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu