VIDEO ⟩ "Mani trīs reizes teju notrieca!" Iedzīvotāji ceļ trauksmi par bīstamu gājēju pāreju

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Raidījuma "Bez tabu" skatītāja Maija aicina pievērst uzmanību kādai bīstamai gājēju pārējai Rīgā, kur nelaime var notikt kuru katru brīdi.

Maija strādā tirdzniecības centrā "Riga Plaza" un regulāri no sabiedriskā transporta pieturvietas dodas uz savu darbavietu. Lai nonāktu tirdzniecības centra teritorijā, jāšķērso Mūkusalas iela. Teorētiski šajā vietā izveidota gājēju pāreja, taču nu jau divas nedēļas tur trūkst vienas no ceļa zīmēm.

Par gājēju pāreju šobrīd liecina vien tā saucamās "zebras" pārpalikumi, kā arī viena no divām ceļa zīmēm.

"Kārtējais rīts, kas iesācies ar sarūgtinājumu. Darba vietai esot tirdzniecības centrā "Rīga Plaza", katru dienu kā kājāmgājēja mēroju ceļa posmu no sabiedriskā transporta pieturas. Šajā posmā ir gājēju pāreja, kur jau divas nedēļas nav gājēju pārejas ceļazīmes. Tā vairākas dienas notriekta gulēja netālu no elektrolīnijas, šodien palicis jau tikai stabs. Šī nav droša gājēju pāreja! Trīs reizes diennakts tumšajā laikā mani teju notrieca! Kam par šo ir jāatbild," norāda Maija.

Arī raidījums pārliecinās, ka no ceļazīmes pāri palicis vien stabs, kas mētājas ielas malā.

Ceļu satiksmes eksperts gājēju pārejas atrašanās vietu sauc par bīstamu. Autovadītāji nupat nogriezušies no apļa, un ceļazīmes neesamība var radīt avārijas situācijas.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu