Jauns vārds Latvijas mūzikā: ADRIIA nodod klausītājiem singlu “Katru nakti”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Jaunā pašmāju dziedātāja Adrija Alondere ar skatuves vārdu ADRIIA piedāvā klausītājiem savu jaunāko studijas singlu - lirisko balādi “Katru nakti”.

Dziesma ir par maniem dzīves grūtākajiem mirkļiem, ikdienas sajūtām un iekšējiem pārdzīvojumiem. "Lai ik dienu aizbēgtu no nepatīkamā, ir vēlme vienkārši aizvērt acis un katru nakti būt sapnī, jo sapņi pārsvarā ir patīkami, bet reālā dzīve mēdz pārvērsties lielā murgā," stāsta ADRIIA.

Foto: publicitātes

"Kad viss ir nogājis līdz zemākajam punktam, ir tik grūti saņemt sevi rokās, tāpēc ir nepieciešams kāds gaismas stars, kurš tevi izvilks no šī zemā punkta. Novēlu ik vienam atrast šo gaismas staru, kas motivēs un ļaus dzīvot, mīlēt un pasauli mainīt," iedvesmas avotu dziesmai raksturo autore.

Lielu atbalstu savas muzikālās izaugsmes un karjeras attīstībā ADRIIA ir saņēmusi, darbojoties Lindas Garančas mūzikas studijā, kopā ar citiem jauniešiem spodrinot savus talantus, kopīgi rakstot mūziku un uzstājoties dažādos koncertos un labdarības projektos.

Jaunā mūziķe stāsta: "Lielākais paldies man ir jāsaka Lindai Garančai un viņas studijai, kura ir ievedusi mani šajā mūzikas pasaulē, un bez Lindas atbalsta mani sapņi par savu mūziku nemaz nebūtu realizējušies."

Noklausies!

“Katru nakti” ierakstā piedalījās – Adrija Alondere (vokāls), Rihards Paskausks (ģitāras, bass), Linda Garanča (taustiņi) un Matīss Bērzs (bungas).

Ieraksta studijas producents – Kārlis Šteinmanis no KS RECORDS.

Videoklipa kamera un montāža - Mārtiņš Prols.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu