"Tas atkārtojās un atkārtojās..." Adriana Miglāne liek noprast, ka bijušais vīrs bijis neuzticīgs (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Adriana Miglāne.
Adriana Miglāne. Foto: publicitātes

Dziedātāja Adriana Miglāne, viesojoties raidījumā "No Bullshit Experience ar Andri Kiviču", atklāja iemeslus, kāpēc izjuka viņas astoņus mēnešus ilgā laulība ar dēla tēti Krišjāni Sondoru.

"Tur nebija īsti ko vilkt garumā, jo man šķiet, ja ir kaut kādas lietas, kas atkārtojas, kuras tiek izrunātas, un tās atkal atkārtojas, tad es negribu dzīvot kopā ar cilvēku kopā tikai tāpēc, lai formāli man skaitītos vīrs. Es sapratu, ka man tas vienkārši nav vajadzīgs. (..)

Acīmredzot viņam ar mani tikai nepietika," atklāj Adriana.

Viņa liek noprast, ka mīļotais bijis neuzticīgs: "Es nevaru apgalvot, ka tur bijis ciešs kontakts, bet bija visādas sarakstes. Un tas atkārtojās un atkārtojās. Tas tika izrunāts, bet vienkārši nekas nemainījās."

Adriana atklāj, ka brīdinājusi savu nu jau bijušo vīru - ja tas turpināsies, tam sekos šķiršanās, kas beigās arī notika.

Dziedātāja un jaunā māmiņa jau iepriekš nav slēpusi, ka Krišjānis strādā ārzemēs, līdz ar to ar ģimeni kopā bijis ļoti maz. Taču brīdī, kad mājās bijis uz ilgāku laiku, attiecības sašķobījušās. "Viņu ļoti daudz kas kaitināja mūsos abos [ar dēlu]. Sapratu, ka viņš ir pieradis būt viens - ārzemēs, klusumā..."

Viņa neslēpj, ka mēģinājusi sevi mierināt, domājot, ka, iespējams, situācijas pārprot. "Bet bija cilvēks, kurš šo man nolika priekšā un teica:

"Adriana, kas tev vēl šeit nav skaidrs? Lūdzu, atver acis un noņem rozā brilles!"" 

Neskatoties uz abu neizdevušos laulību, Adriana ir cerību pilna, ka abi spēs saglabāt labas attiecības bērna dēļ.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu