"Šovā būs viss - arī sekss!" Pie skatītājiem atgriežas "Mīla kemperī"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Mīla kemperī 2"
"Mīla kemperī 2" Foto: publicitātes

Kaisles un romantikas pilnais iepazīšanās šovs “Mīla kemperī” atgriežas pie skatītājiem ar otro sezonu - seši puiši un piecas meitenes ir gatavi ņemt grožus savās rokās un atrast mīlestību, dodoties pāri visai Eiropai uz karsto un saules pielieto Grieķiju.

Šova “Mīla kemperī” pirmā sezona daudziem skatītājiem paliks prātā ar bagātīgām emocijām, ko sniedza katra izbalsošana, un dramatiskiem notikumiem, kas norisinājās kemperī, taču šova veidotāji uzsver, ka otrā sezona solās pārspēt iepriekšējo.

Šova producents Dāvis Valdnieks garantē, ka šādu sezonu skatītāji nebūs gaidījuši. “Esam pārliecināti, ka šis būs vēl Latvijā nebijis iepazīšanās šovs. Tas skatītājiem piedāvās ne tikai ceļot kopā ar dalībniekiem pāri visai Eiropai ar diviem kemperiem, bet arī just līdzi īstām emocijām.

Šovā būs viss - iepazīšanās, flirts, iemīlēšanās, skūpsti, sekss, strīdi, greizsirdība, negaidītas pāru maiņas, slaveni dalībnieki un nemitīgi pārsteigumi - gan saistīti ar dalībnieku mīlas dzīvi, gan tālo ceļojumu. Un tas viss tik īsti, ka grūti noticēt!”

Ceļojuma laikā ne tikai dalībniekiem, bet arī skatītājiem pārsteigumu netrūks. Pagaidām tas tiek turēts noslēpumā, bet veidotāji neslēpj, ka mīlestību atrast vēlas visi. Šovu uzsāks 11 dalībnieki – seši puiši un piecas meitenes. Starp viņiem ir arī jau plašākai publikai zināmie – mūziķis Mārtiņš Grunte un influencere Jana Bruka (Yana Bruk).

Jana līdz šim uz iepazīšanās šoviem skatījās ar interesi, bet tajos nepiedalījās, taču visam savs laiks un vieta. Kad šova veidotāji piedāvāja šādu iespēju, atbilde nebija ilgi jāgaida.

“Mīlas kemperī” komandai pievienojies arī Intars Busulis, kurš ar savu samtaino  tembru būs dzirdams kā aizkadra balss.

Šova jaunākā sezona pie skatītājiem nonāks 9. februārī kanālā STV Pirmā!.

Jau ziņots, ka "Mīla kemperī" dalībnieku galvenais uzdevums ir izveidot pārus un iemīlēties. Tie, kuriem tas neizdosies, tiks sūtīti mājās un viņu vietā ieradīsies jauni dalībnieki. Ceļš līdz Grieķijai ir tāls, un tā laikā mīlestības alkstošie dalībnieki piedzīvos gan priecīgus, gan nepatīkamus izaicinājumus, kas ļaus skatītājiem un arī pašiem dalībniekiem saprast, cik saderīgi ir pāri, cik patiesas ir viņu jūtas un kurš šovā ieradies mīlestības, bet kurš slavas dēļ. Aktuāls ir tikai viens, ko viņi izvēlēsies - mīlestību vai naudu? Jaunas draudzības un piedzīvojumi, bet pāri visam – mīlestība. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu