Video Avdija: Porziņģis man ir kā brālis

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA spēlētāji Deni Avdija un Kristaps Porziņģis
NBA spēlētāji Deni Avdija un Kristaps Porziņģis Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" uzbrucējs Deni Avdija atzinis, ka viņš ar Kristapu Porziņģi saprotas tik labi kā brāļi.

"Wizards" pirmdien izbraukumā ar rezultātu 127:106 (30:36, 33:19, 35:32, 29:19) pārspēja Sanantonio "Spurs", izcīnot sesto uzvaru pēc kārtas.

Vašingtonas komandai šī ir garākā uzvaru sērija kopš 2015. gada, kad arī izdevās uzvarēt tikpat mačos pēc kārtas.

Uzvarētāju labā 25 punktus guva Avdija, kurš sasniedza jaunu savas NBA spēlētāja karjeras rezultativitātes rekordu.

"Biju agresīvs, vienkārši izmantoju sava auguma priekšrocības. Arī metieni šovakar bija precīzi. Komandas biedri daudz palīdzēja un dažādās situācijas spēja mani atrast. Es viņiem patīku, viņi vēl man tikai to labāko," sacīja Avdija.

22 gadus vecais Izraēlas basketbolists aizvada trešo sezonu NBA čempionātā. 47 mačos viņš šosezon vidēji guvis 8,3 punktus un izcīnījis 6,2 atlēkušās bumbas.

Avdija atzina, ka viņam ar Porziņģi ir ļoti labas attiecības ārpus laukuma. Viņš latvieti uzskata par savu brāli.

"Protams, mīlu visus savus komandas biedrus, taču neatceros, ka man ar kādu spēlētāju būtu izveidojušās tādas attiecības. Viņš mani patiešām ir pieņēmis, izbraukumos vienmēr dodamies kopā ēst. Mēs viens ar otru visu laiku runājam," pastāstīja Izraēlas basketbolists.

"Ja jūtos nomākts, viņš man atsūta "WhatsApp" ziņas un mudina nenokārt galvu. Viņš ir lielisks veterāns. Ceru, ka šādi mūsu savstarpējās attiecības arī turpināsies," teica Avdija.

Austrumu konferences kopvērtējumā "Wizards" komanda pakāpusies uz devīto vietu ar bilanci 24 uzvaras un 26 zaudējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu