"Mums ir ērti visu laiku nebūt kopā." Maksims Busels pirmo reizi izsakās par savu attiecību modeli

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra aktieris, šova "Dejo ar zvaigzni" uzvarētājs Maksims Busels intervijā izdevumam "Ievas stāsti" pirmo reizi plašāk pastāstīja par savām attiecībām ar mīļoto sievieti, gleznotāju Elīnu Arbidāni.

"Tā ir, ka manas nopietnākās attiecības pašlaik ir ar darbu... (..) Sarežģītākās un grūtākās attiecības, kas man ir, tās ir ar Elīnu," intervijā neslēpj Busels. 

Viņš turpina: "Brīžiem domāju, kas ir visforšākais, vissvarīgākais, kas dod laimes sajūtu? Manuprāt, kad tevi pilnīgi saprot un pieņem. Es neko nevaru padarīt – kāds esmu, tāds esmu.

Šis dzīves ritms nav par laimīgu, mierīgu dzīvi, bet viņa to pieņem.

Varbūt pienāks laiks, kad tā vairs nebūs." 

"Mēs abi centāmies dzīvot normālu dzīvi, bet ar laiku sapratu, ka tā ir sabiedrība, kas nosaka – pareizi ir tā, tā un tā... Bet pareizi ir tā, kā mums abiem ērti!

Un mums ir ērti visu laiku nebūt kopā," atklāts ir Busels.

Abu darba grafiki esot ļoti atšķirīgi - ja aktieris atgriežas mājās tikai pēc desmitiem vakarā, tad Elīna jau desmitos iet gulēt, jo ceļas sešos. "Tagad nedzīvojam kopā, jo mums nesakrīt dzīves ritms."

Busels neslēpj - kad abi dzīvojuši kopā, tad "iestrēga sadzīvē", bet tagad savas attiecības bauda. "Organizējam laimīgu kopābūšanu," tā Busels, uzsverot, ka "jūtas ir jūtas, tur ir kaut kas neizskaidrojams - neizskaidrojamas enerģijas līmenī". 

Savukārt, atbildot uz citu cilvēku jautājumiem, kāpēc draudzene nav ar viņu kādos lielākos pasākumos, Busels saka: "Manī ir miers par to, ka viņas tobrīd nav blakus, jo zinu, ka viņai publiski pasākumi sagādā lieku stresu. Daži ir jautājuši – vai tu to neuztver tā, ka viņa tevi neatbalsta? Tad saku – es zinu, ka viņa mani atbalsta vairāk nekā, piedodiet, jūs visi. Man ir svarīgi, ka es to zinu un jūtu."

Atgādinām, ka pēc dalības šovā "Dejo ar zvaigzni" daudz tika spriedelēts par Busela attiecībām ar deju partneri Lizu Maniju. Abu starpā bija vērojama "jūtu ķīmija", bet citiem par pārsteigumu Maksims izstāstīja par Elīnu, ar kuru tuvākās vai tālākās attiecībās ir jau vairāk nekā desmit gadus.

Kas par to sakāms bija Lizai un kā viņa jūtas šai sakarā, lasi tiešsaistes žurnāla "Klik" atklātajā intervijā!

Vairāk lasi izdevuma "Ievas stāsti" 27. janvāra numurā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu