KNAB izmeklētajā lietā Ropažu pašvaldībā varētu būt iesaistīta bijusī Garkalnes izpilddirektore

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
KNAB. Ilustratīvs attēls
KNAB. Ilustratīvs attēls Foto: LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) izmeklētajā lietā Ropažu pašvaldībā varētu būt iesaistīta bijusī Garkalnes pašvaldības izpilddirektore Jeļena Toca, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Toca pašlaik ir Ropažu pašvaldības izpilddirektora vietniece un strādā Garkalnes pagasta pārvaldē.

Pēc neoficiālas informācijas KNAB šodien esot paviesojies vēl arī citu bijušās Garkalnes pašvaldības darbinieku kabinetos.

Pašvaldību reformā no 2021.gada 1.jūlija Ropažu novadā tika apvienoti Ropažu, Garkalnes, un Stopiņu novads, kā arī Inčukalna novada Vangažu pilsēta.

TVNET jau ziņoja, ka Ropažu novada domē šodien ieradušies KNAB darbinieki, apstiprināja Ropažu novada domes priekšsēdētāja Vita Paulāne (LA).

Politiķe norādīja, ka KNAB pārstāvji ieradušies pie kāda pašvaldības darbinieka. Citas informācijas domes priekšsēdētājai neesot.

KNAB darbinieki domes pārstāvjiem paziņojuši, ka par šo situāciju informāciju plašsaziņas līdzekļiem var sniegt tikai pats KNAB.

KNAB aģentūrai LETA apstiprināja, ka šodien iepriekš sākta kriminālprocesa ietvaros veic kriminālprocesuālās darbības. Kriminālprocess sākts 2022.gada 24.oktobrī aizdomās par kukuļdošanu, kukuļņemšanu un kukuļņemšanas atbalstīšanu.

KNAB sniegs plašāku informāciju par kriminālprocesu un tajā iesaistītajām personām, tiklīdz tas nekaitēs izmeklēšanas interesēm, paziņoja birojā.

Aculiecinieki aģentūru LETA sākotnēji informēja, ka tiesībsargi esot ieradušies Ropažu novada pašvaldības ēkās gan Ulbrokā, gan Garkalnē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu