Pārdošanā nonāk "Samsung Galaxy S23"sērijas viedtālruņi (1)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Samsung jaunie "Galaxy S23 Ultra", "Galaxy S23+" un "Galaxy S23" viedtālruņi izcelsies ar virkni jaunu funkciju, kameras kvalitāti un mākslīgā intelekta tehnoloģiju, informē uzņēmumā.

Uzņemt kinematogrāfiskus attēlus un video, pateicoties 200 MP kameras sensoram gan diennakts gaišajās stundās, gan tumšajās, varēs ikviens. Izceļama ir arī "Snapdragon 8 Gen 2" mobilā platforma, kas pielāgota tieši "Galaxy" un nodrošinās izcilu viedtālruņa veiktspēju un ātrumu, ne tikai izmantojot to darbam, saziņai un attēlu apstrādei, bet arī spēlējot videospēles.

"Jaunajos "Samsung Galaxy S23" sērijas viedtālruņos iestrādātas mūsu modernākās tehnoloģijas un tie izstrādāti, izmantojot izturīgus, videi draudzīgus materiālus. Viedtālruni iespējams ne tikai izmantot izklaidei, darbam, saziņai un satura radīšanai augstā kvalitātē, bet arī citu ierīču darbības pilnveidošanai "Galaxy" ekosistēmas ietvaros.

Piemēram, piekļūt paplašinātām funkcijām un pārvaldīt viedpulksteni, sadzīves tehniku un viedās mājas ierīces lietotnē "SmartThings". Tas viss atspoguļojas arī patērētāju pieprasījumā pēc lielākas ietilpības ierīcēm - Baltijā dominē viedtālruņi ar 128 GB ietilpību," stāsta "Samsung MX" produktu un mārketinga nodaļas vadītājs Baltijā Jurijs Bušmaks.

Ar "Galaxy S23 Ultra" gan amatierim, gan profesionālam fotogrāfam būs viegli iemūžināt jebkādu saturu. Viedtālrunī iestrādāta modernākā kameru sistēma, kas līdz šim pieejama "Galaxy" ierīcēs. Kameru sistēmas kvalitāte ir pielāgota gandrīz jebkuriem apgaismojuma apstākļiem un izstrādāta tā, lai ļautu iemūžināt pat sīkākās detaļas. Uzlabotais nakts fotogrāfijas režīms maina to, kā "Galaxy S" sērija optimizē attēlus un video dažādos apkārtējās vides apstākļos. Neatkarīgi no tā, kāds saturs tiks iemūžināts, attēli un video būs detalizētāki un asāki. Pateicoties uzlabotajai mākslīgā intelekta tehnoloģijai, attēli, kas uzņemti vājā apgaismojumā, tiks automātiski pilnveidoti, izceļot objekta detaļas un krāsu toni.

Arī selfiji būs lieliski - pateicoties ātram autofokusam un "Samsung" pirmajai Super HDR selfiju kamerai, iespējams iemūžināt ievērojami labākus selfijus un video. Turklāt tiem, kuri vēlas nodoties radošām aktivitātēm un izmantot viedtālruni profesionālām vajadzībām, piemēram, satura radīšanai un publicēšanai, "Galaxy S" sērijā iekļauta virkne lietderīgu rīku.

"Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2" mobilā platforma, kas pielāgota tieši "Galaxy", nodrošina vēl nebijušu veiktspēju, savukārt pateicoties "Galaxy S23 Ultra" 5000 mAh akumulatoram, viedtālruņa darbības ilgums būs par 20% ilgāks. "Galaxy S23 Ultra" grafikas veiktspēja ir par vairāk kā 40% ātrāka, bet AI veiktspēja ir optimizēta par vairāk nekā 40%, lai līdzsvarotu veiktspēju un jaudu, kas nepieciešama foto un video uzņemšanai, videospēlēm ar zemu latentumu un daudz kam citam.

Izstrādājot "Galaxy S23" sēriju, izmantoti vēl vairāk pārstrādātu materiālu nekā "Galaxy S22" sērijas viedtālruņu ražošanā. Jaunās S sērijas viedtālruņi ir pirmie viedtālruņi, kuros ir iestrādāts "Corning Gorilla Glass Victus 2" rūdītais stikls, kas nodrošina paaugstinātu izturību ilglaicīgi to lietojot un ir izstrādāts izmantojot vidēji 22% pārstrādāta satura. Lietotājiem, kuri vēlas pagarināt savas ierīces kalpošanas laiku, Galaxy S23 sērijas viedtālruņi augstākās klases pieredzi nodrošinās gadiem ilgi. Viedierīces saņems četrus OS jauninājumus, bet drošības atjauninājumus - piecus gadus.

"Galaxy S23" sērijas viedtālruņi pieejami četros dabas iedvesmotos matētos toņos: gaistoši melnā, lavandas, zaļā un krēmkrāsā.

Sākot ar 2023.gada 1.februāri, "Galaxy S23 Ultra", "Galaxy S23+" un "Galaxy S23" viedtālruņi ir plaši pieejami iegādei Baltijas valstīs, pie mobilo ierīču operatoriem un Samsung oficiālajā mājaslapā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu