Aktiera Džuliana Sanda brālis: "Savās domās esmu no viņa atvadījies"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: SCANPIX

Kā TVNET ziņoja iepriekš, 65 gadus vecais britu aktieris Džulians Sands pazuda 13. janvārī, dodoties pārgājienā Sangebriela kalnu apgabalā Boldīboulā, uz ziemeļiem no Losandželosas. Šobrīd aktieris nav atrasts un nav atklāti nekādi pierādījumi par viņa pašreizējo atrašanās vietu.

Aktiera brālis Niks, kurš dzīvo Gargreivā, Ziemeļjorkšīras štatā, saziņā ar raidsabiedrību BBC atzinis, ka domās jau ir atvadījies no brāļa. Gargreivas apkaimē dzīvo četri no pieciem Sandu ģimenes brāļiem.

Kalifornijas amatpersonas nav spējušas atrast aktieri Sangebriela kalnu apgabalā, norādot, ka spēcīgās vētras, kuras apsēdušas reģionu jau kopš aizvadītā gada decembra vidus, apgrūtina meklēšanu. Sanbernardino apgabala šerifa departaments otrdien paziņoja, ka ir veikti daudzi zemes un gaisa meklēšanas pasākumi: "Meklēšana turpināsies, ja to ļaus laikapstākļi un situācija kalnienes takās un ceļos."

"Es esmu samierinājies ar faktu, ka viņš ir aizgājis, un atvadīšanās no viņa ir veids, kā es ar to tiku galā," savu nostāju paskaidroja Niks Sands, kurš strādā par finanšu konsultantu, piebilstot, ka brāļa bērni un sieva joprojām cer, ka viņš tiks atrasts.

"Mēs visi joprojām ceram. Bet es zinu un saprotu, ka viņš ir pazudis, un tāpēc es jau esmu atvadījies." Niks Sands uzsvēra, ka visu laiku, kuru brālis ir dzīvojis ārpus dzimtās Jorkšīras, viņš aizvien iegriezies apciemot radus un mammu, kura nomira pirms sešiem gadiem. Aktieris apmeklējis ģimeni trīs vai četras reizes gadā, lai satiktos ar brāļiem Kventinu, Robinu, Niku un Džeremiju pašu ieviestajā "Pirmdienu klubā".

Džulians Sands ir piedalījies desmitiem filmu un TV šovu, taču galvenā loma 1985. gada britu romantiskajā drāmā “Istaba ar skatu” (A Room With A View, 1985) viņam atnesa globālu slavu. Filma veidota pēc angļu rakstnieka Edvarda Morgana Fostera romāna un saņēma ASV Kinoakadēmijas balvu "Oskars" par labāko scenāriju, kostīmu dizainu un māksliniecisko noformējumu. Savukārt Britu Kinoakadēmijas balva "BAFTA" ekranizējumam atnesa balvas kā labākajai filmai (režisors Džeimss Aivorijs), labākajai aktrisei (lēdijai Megijai Smitai) labākajai aktrisei otrā plāna lomā (lēdijai Džūdijai Denčai) un labākajam mākslinieka darbam.

Sanda mājas ir Losandželosā, Ziemeļholivudā, kur viņš dzīvo kopā ar sievu, rakstnieci Jevgeņiju Citkovicu. Viņiem ir divi bērni. Iepriekš aktieris bija precējies ar Sāru Sandsu, bijušo BBC Radio 4 programmas "Today" redaktori, abu laulībā piedzima dēls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu