Pie skatītājiem atgriežas neērto tēmu raidījums "Zilonis studijā"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

No 13. februāra ar jaunu sezonu atgriežas sarunu raidījums “Zilonis studijā”. Raidījuma vadītāji Oskars Lepers un Agnese Drunka uz studiju aicinās dažādu jomu pārstāvjus un ekspertus, lai kopā diskutētu par sabiedrībā aktuāliem, taču bieži vien neērtiem jautājumiem.

Aizvadītajā rudenī kopumā raidījumā izdiskutēti pavisam 40 dažādi “ziloņi”, raisot diskusijas ne vien studijas viesu vidū, bet turpinot tās pēc raidījuma arī interneta vidē. 

“Sabiedrībai, gluži kā mums katram indivīdam atsevišķi, vienmēr ir vieta izaugsmei. Uzskatu, ka visa pamatā ir izglītība, un te es nerunāju tikai par skolas solu, bet arī par to, cik dažādu informāciju mēs sevī uzsūcam un ko ar to iesākam tālāk. Es saku paldies un priecājos par ikvienu, kurš nolēma ieslēgt “Ziloni studijā” pirmo sezonu, atvērt savu prātu un uzklausīt dažādas pieredzes un viedokļus. Arī jaunajā sezonā rūpēsimies par tematiem, kuri liks aizdomāties un uzdot sev jautājumu - vai mana pārliecība un nostāja ir pietiekami pamatota, lai es ar karoga kātu dotos parādē un kliegtu - ir tā, nevis citādāk!” pārdomās par aizvadīto un gaidāmo sezonu dalās viens no raidījuma vadītājiem Oskars Lepers.

Šajā sezonā raidījuma producenti plāno apskatīt kopumā 54 dažādus tematus, kas aktuāli daudziem no mums un par kuriem bieži vien vairāmies skaļi diskutēt.

Starp šī gada “ziloņiem” būs tādi temati kā dienesta romāns, četrdesmitgadnieku krīze, sistēmas bērni, adopcija, mākslas cenzūra, greizsirdība, vardarbība ģimenē, reliģiskās sektas, vieglās narkotikas, orgānu ziedošana un citi. Studijā tiks diskutēts par azartspēlēm, pāriem ar lielu gadu starpību, dzīvi bez seksa un privāto dzīvi sociālajos tīklos – kad jānovelk sarkanās līnijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu