Pamela Andersone par seksa video un dēlu kaunu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters / Scanpix

Modele, aktrise un vides aktīviste Pamela Andersone (55) uz savas dokumentālās filmas "Pamela: A Love Story" pirmizrādi ieradās ar abiem dēliem. 

Dilans (25) un Brendons (26) dzimuši Pamelas laulībā ar rokzvaigzni, grupas "Mötley Crüe" bundzinieku Tommiju Lī. 

Pamela un Tomijs Lī bija precējušies no 1995. līdz 1998. gadam. Viņi nofilmēja arī tagad bēdīgi slaveno seksa video, kas tika nopludināts. Pēc šā atgadījuma tapis vēl kāds seriāls "Pam & Tommy", kurā galvenās lomas atveidoja Lilija Džeimsa un Sebastians Stens.

Foto: Reuters / Scanpix

Dokumentālajā filmā Pamela atklāja, ka Brendons un Dilans skolā tika vajāti pēc tam, kad tika nozagts un nopludināts skandalozais video. Pamela paskaidroja: "Kad pozēju Playboy, es nedomāju, ka man drīz būs bērni, viņi izaugs un tas viņiem būs neērti. Vienmēr domāju, ka viņiem visu pastāstīšu, kad būs atbilstošs vecums, bet man nekad nav bijusi iespēja - viņi vienmēr uzzināja pirmie..."

Brendons atceras: "Kad biju bērns, es domāju, ka visi par mani un manu ģimeni zina lietas, kuras viņiem nevajadzēja zināt. Ikvienam bija šis mazais netīrais noslēpums par manu ģimeni. Es pietvīku no dusmām, ja skolā kāds ko neglīti izteicās par mammu."

Foto: Reuters / Scanpix

 "Es atceros, vienu dienu pēc skolas Dilans pienāca pie manis vienās asarās un jautāja: "Mammu, kāpēc tu to ierakstīji?" atceras Pamela.

Pēc tam Dilans atklājis, ka tas būtu bijis "cits stāsts, ja viņa būtu saņēmusi naudu par šo video", paskaidrojot: "Viņa būtu nopelnījusi miljoniem dolāru, tā vietā viņa sēdēja bez nekā un skatījās, kā viņas karjera drūp."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu