FOTO ⟩ "Nopirku auto pirms piecām dienām..." Brauciena laikā "Teslai" nokrīt stūre (15)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Twitter/@preneh24

Kāds "Tesla" īpašnieks apgalvo, ka piecas dienas pēc automašīnas iegādes transportlīdzeklim esot nokritusi stūre, vēsta portāls "Insider".

Amerikānis Preraks Partels stāsta, ka "Tesla Model Y" viņa īpašumā bijusi vien piecas dienas, kad pilnībā jaunajai automašīnai nokritusi stūre. Tas noticis uz lielceļa Ņūdžersijā.

"Es mierīgi braucu pa kreiso joslu, kad pēkšņi manās rokās stūre atdalījās no pārējās automašīnas. Man paveicās, ka aiz muguras nebrauca neviena automašīna. Es atlaidu gāzes pedāli, un izdevās nobraukt ceļa malā," stāsta Partels.

"Tesla" īpašnieks norādīja, ka policiju notikuma vietā gaidījis aptuveni 10 līdz 20 minūtes. Pēc likumsargu ierašanās auto tika aizvilkts līdz tuvākajām "Tesla" servisa centram.

Iemūžinātajos fotoattēlos redzams, ka stūre pilnībā atdalījusies no vietas, kur tai bija jābūt. "Tesla" mehāniķi Partelam norādīja, ka tas bijis tehnisks brāķis, jo no stūres statņa bija izkritusi viena skrūve.

Partels stāstīja, ka vienmēr esot vēlējies iegādāties "Tesla" spēkratu un to izdarījis, līdzko uzņēmums pazeminājis cenas. Tiesa, pēc šā incidenta viņa domas ir mainījušās pilnībā.

Ar tieši tādu pašu problēmu jau 2020. gadā saskārās kāds cits amerikānis Džeisons Tuatara. Arī viņam brauciena laikā stūre pēkšņi atdalījās no statņa.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu