Ceturtdienas horoskops: 9. februāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi ceturtdienai, 9. februārim. 

AUNS

Vēlme izrauties no rutīnas un meklēt piedzīvojumus. Tavs optimisms un humora izjūta iedvesmos kolēģus. Pievērs uzmanību finansēm – cik nopelni un cik iztērē.

VĒRSIS

Laba diena karjerai un ilgtermiņa mērķu "nospraušanai". Lielu lomu spēlēs ambīcijas un disciplīna. Vienīgi jāuzmanās no strīdiem par dzīves sīkumiem.

DVĪŅI

Profesionālajā jomā būs jāpārvar izaicinājumi un jāspēj strādāties ar citiem, lai sasniegtu savus mērķus. Nepārtraukti mācies un attīsties. Ir vērts ielūkoties kursu piedāvājumos.

VĒZIS

Būs jādomā par attiecībām un, iespējams, jāatrisina arī kādas neskaidrības, kas radušās komunikācijā ar radiniekiem vai mīļoto cilvēku. Atrodi līdzsvaru starp profesionālo un personīgo dzīvi.

LAUVA

Tu esi drošs un pārliecināts cilvēks, taču šodien var nākties pārvarēt bailes, lai spētu darboties jaunos apstākļos. Atrodi līdzsvaru starp emocijām, un racionālo domāšanu.

JAUNAVA

Jāpārvar vēlme komandēt un jāspēj sadarboties ar citiem. Ja rodas spriedzes situācija, galvenais neļaut vaļu emocijām. Var gadīties sarunāt ko lieku un pēc tam pašam žēl.

SVARI

Lieliska diena, lai izpaustu savas radošās un komunikācijas spējas. Centies uzlabot attiecības ar citiem cilvēkiem, un palīdzi ar padomu, ja kādam tas nepieciešams.

SKORPIONS

Darbā vai biznesā veiksmīgi kontakti, jaunas iespējas, autoritātes stiprināšana. Paļaujies uz loģiku, bet ieklausies arī intuīcijā. Interesanti vērojumi par cilvēku dabu.

STRĒLNIEKS

Darbā liela spriedze un daudz pienākumu. Jādara vairāki darbi un jārisina vairāki jautājumi vienlaikus. Kāda kolēģa neizdarība var "izvest no nerviem". Centies saglabāt mieru.

MEŽĀZIS

Ar vēsu prātu izvērtē, ko dzirdi un apdomā, ko runā. Darbā var nākties uzņemties papildus pienākumus. Taču uzmanies no pārslodzes un vakarā atpūties, darot to, ko sirds kāro.

ŪDENSVĪRS

Seko līdzi tēriņiem, it īpaši, ja gribas ko tādu, ka ikdienā nav nepieciešams. Taču vienmēr ir labāk nevis savilkt jostu, bet meklēt jaunus peļņas variantus.

ZIVIS

Profesionālajā jomā no tevis tiks gaidītas idejas. Varbūt kaut kas ir jāpamācās, lai ne tikai spētu tikt līdzi laikam, bet atrastos pirmajās rindās. Noderēs draugu ieteikumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu