Kā tas nākas, ka, pasūtot kartupeļu pankūkas restorānā vai kafejnīcā, tās vienmēr ir apetelīgi zeltainas, bet, mēģinot izcept pankūkas mājās, tās nereti sanāk pelēcīgas un gumijotas? Ko darām nepareizi un kā izvairīties no šī nesmukuma? Lai atrisinātu šo daudziem kartupeļu pankūku cienītājiem aktuālo mistēriju, apkopojām sociālo tīklu “virtuves ekspertu” padomus, kā arī noskaidrojām šefpavāra Ingmāra Ladiga viedokli.

Jāteic, ka kartupeļu pankūku jautājumā vienprātības nav un gatavotāji ir sadalījušies vairākās “frontēs”.

Verdošā piena metode

Šī ir viena no biežāk piesauktajām metodēm. Tā, piemēram, Elita iesaka: “Es

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest