Liepājā sadūrusies vieglā mašīna un pašvaldības policijas auto; viens cietušais

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Liepājas pilsētas pašvaldības policija

Liepājā notikusi kādas sievietes vadītas automašīnas "Honda Civic" sadursme ar Liepājas pašvaldības policijas auto, satiksmes negadījumā traumas guvusi "Honda Civic" vadītāja, informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Šodien ap plkst.12 Valsts policijā tika saņemta informācija, ka Liepājā, Ganību un Salmu ielu krustojumā ir noticis ceļu satiksmes negadījums - sadursme starp automašīnu "Honda Civic" un Liepājas pašvaldības policijas auto "Volkswagen Caddy".

Negadījumā cieta automašīnas "Honda Civic" vadītāja, kura ar gūtajām traumām nogādāta medicīnas iestādē.

Valsts policijā par notikušo ir sākts administratīvā pārkāpuma process un tiek skaidroti precīzi negadījuma iemesli. Policija vēl turpina darbu notikuma vietā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Liepājas pašvaldības policijas priekšnieks Kaspars Vārpiņš, pašvaldības policijas darbinieks bija ceļā uz izsaukumu ar operatīvo dienesta transportlīdzekli, kuram bija ieslēgts gaismas un skaņas signāls, kad notikusi sadursmes ar automašīnu "Honda Civic". Vārpiņš apliecināja, ka darbinieks nav bijis alkohola reibumā, kā arī vēlēja ātru izveseļošanos negadījumā cietušajai vadītājai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu